به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، نوزدهمين جشنواره قرآن و عترت كاركنان و اساتيد دانشگاه پيام نور با شركت بيش از ۴۰۰۰ نفر از اساتيد و كاركنان دانشگاه پيام نور در رشته هاي قرائت، ترتيل،حفظ،دعاخواني و اذان آغاز و در ۳۱ مركز استاني دانشگاه پيام نور مرحله استاني جشنواره برگزار شد.
در مرحله كشوري ۱۷۵ برگزيده قرآني با يكديگر به رقابت پرداختند كه آقاي محمد امير عباسيان استاد مدعو دانشگاه پيام نور جهرم در رشته قرائت موفق به كسب مقام دوم شد.
مديركل فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه پيام نور در حاشيه افتتاحيه اين مسابقات گفت: در حوزه فعاليت هاي قرآني بايد يك تحول و انقلابي ايجاد شود.
فاطمه رضايي كوخدان با اشاره به اينكه برگزاري كرسي هاي تلاوت و برنامه هاي ديگر قرآني امري مثبت تلقي مي شود؛ اما كافي نيست، افزود: نسل امروز سئوالات و حرفهايي دارند و ما نتوانسته ايم به نسل جوان آموزش دهيم كه پاسخ سوالات و شبهاتي كه دارند را از متن قران بگيرند.
وي مشكل ديگر در حوزه قرآني را عدم حمايت هاي عملي از اين بخش عنوان كرد و افزود: براي برگزاري اين جشنواره از مسوولان ارشد قرآني كشور براي حضور دعوت شده بود كه حضور نيافتند.
مديركل فرهنگي و فوق برنامه پيام نور دانشگاه پيام نور كشور ادامه داد: بودجه هاي قرآني در ترويج اين حوزه نقش ثاثير گذاري دارد.
رضایی ادامه داد: بودجه هاي قرآني نيز نياز به تجديد نظر جدي و ساماندهي دارد و حمايت از نخبگان قرآني نيز بايد در اصل قرار گيرد و قشري كه به طور ناخواسته از فضاي قرآني كنار گذاشته شده اند بايد زمينه و بستر لازم براي حضور آنان فراهم شود.
وي در ادامه از شناسايي ۲۰۰ كانون قرآن و عترت دانشجويي دانشگاه هاي پيام نور كشور خبر داد و گفت: اين تعداد كانون در واقع شناسنامه دار شدند و علاوه بر آن ۱۶۰ نخبه قرآني نيز شناسايي و براي آنها شناسنامه صادر و دعوت به كار شده اند.