به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالله امیدی، دبیر علمی نخستین کنگره سراسری موج سوم درمانهای رفتاری در دانشگاه کاشان با اشاره به حضور ۵۰۰ شرکت کننده در این کنگره گفت: از ۴۰۰ مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنگره ۲۷۰ مقاله مورد بررسی و پذیرش قرار گرفت.
وی به امتیاز بازآموزی شرکت در کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری از سوی سازمان نظام روان شناسی کشور اشاره کرد و افزود: ۴۹ سخنرانی در این کنگره ارائه می شود که ۹ مورد آن کلیدی است.
دبیر علمی نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه کاشان تصریح کرد: این کنگره با هدف معرفی بیشتر و توسعه درمان های موج سوم رفتاری از تاریخ ۱۵ تا ۱۷ مهرماه جاری برگزار می شود.
امیدی، سبب شناسی اختلالات روانی از دیدگاه درمان های موج سوم رفتاری، مداخلات مبتنی بر درمان های موج سوم رفتاری در اختلالات روانی و روانتنی، مداخلات مبتنی بر درمان های موج سوم رفتاری درحوزه اعتیاد، مداخلات مبتنی بر درمان های موج سوم رفتاری درحوزه خانواده و زوج، مداخلات مبتنی بر درمان های موج سوم رفتاری درحوزه کودک و نوجوان، مداخلات مبتنی بر درمان های موج سوم رفتاری درحوزه تحصیلی و آموزشی، بومیسازی و معنویسازی درمان های موج سوم شناختی- رفتاری و بررسی رابطهای مولفههای درمان های موج سوم مانند پذیرش، ذهنآگاهی، تحمل پریشانی، تنظیم هیجانی با سایر متغیرهای روانشناختی را از محورهای این کنگره برشمرد.
وی با اشاره به اینکه نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری به همت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری انجمن روان شناسان بالینی کشور، انجمن روان شناسان ایران و سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور برگزار می شود، ادامه داد: درمان های موج سوم رفتاری در حیطه اختلالات رفتاری و کودکان، مسائل خانوادگی و زوج و رفتارهای اعتیاد است.
دبیر علمی نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه خوشبختانه در ایران نیز طی سال های اخیر اثربخشی های درمان های موج سوم در اختلالات و مشکلات زیادی مورد بررسی قرار گرفته است، یادآور شد: برگزاری یک کنگره تخصصی برای تجمیع آراء متخصصین و پژوهشگران ضروری است به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیشقدم برگزاری چنین کنگره ای شده است.