گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی*مسئله نفوذ در دانشگاه ها امری جدی و قابل روءیت است که دشمن آن را دنبال می کند و یکی از راه های نفوذ از طریق فرهنگی است که در این مرحله جبهه حق و اصحاب این جبهه باید به شکل واحد و مثل دانه های تسبیح با هم کار کنند و اجازه نفوذ به دشمن را ندهند.
یکی از نگرانی های امام خامنه ای همواره نفوذ فرهنگی بوده است که در ادامه به گوشه ای از بیانات معظم له در طی سال های گذشته اشاره می شود:
دیدار مقام معظم رهبری با دانشجویان ۱۳۸۵/۸/۱۸
سخنرانى مقام معظم رهبری در دیدار با مجمع نمایندگان طلاب و فضلاى حوزهى علمیهى قم ۱۳۶۸/۹/۷
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار وزیر، معاونین و رؤساى مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور ۱۳۷۱/۵/۲۱
سخنرانى رهبر معظم انقلاب در دیدار با میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى ۱۳۶۸/۷/۲۴
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار کارگزاران نظام به مناسبت هفدهم ربیعالاول ۱۳۷۹/۳/۳۱
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار وزیر، معاونین و رؤساى مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور ۱۳۷۱/۵/۲۱
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم در «صحن امام خمینى» حرم حضرت علىبنموسىالرضا (علیه السلام) ۱۳۷۴/۱/۳
بیانات مقام معظم رهبری در جمع کارکنان سازمان صدا و سیما ۱۳۸۳/۲/۲۸
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار کارگران و فرهنگیان کشور، به مناسبت «روز کارگر» و «روز معلم» ۱۳۷۲/۲/۱۵
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان و دانشآموزان بهمناسبت سالروز تسخیر لانهى جاسوسى امریکا (روز ملى مبارزه با استکبار جهانى) ۱۳۸۷/۸/۱۲
بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع بزرگ فرماندهان «نیروى مقاومت بسیج» سراسر کشور در دومین روز از «هفتهى بسیج» ۱۳۷۲/۸/۳
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار خانوادههاى شهداى نیروهاى مسلح ۱۳۸۰/۷/۴
این تنها قسمتی از بیانات مقام معظم رهبری پیرامون بحث جنگ نرم، تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی است. سخنانی که بارها و طی سالیان متمادی در رسانههای جمعی و جلسات متعدد تکرار شد و به همین اندازه تفسیر، اما هر سال شاهد آن هستیم که وضعیت موجود بدتر از سال قبل میشود. وضعیتی که هیچ مسئولی و غیر مسئولی نگران و یا به فکر آن نیست.
بارها و بارها در برنامههای صدا و سیما و دیگر رسانه شاهد سخنرانیها و مقالاتی هستیم که بودجه کار فرهنگی در ایران بسیار پایین است و وضعیت فرهنگی کشور را نمیتوان با این مقدار کم بودجه کنترل و هدف دار کرد.
کاری که وقت و انرژی زیادی از نیروهای مردمی و مسئولان خواهد گرفت. و به قول فرمایشات مقام معظم رهبری روحیه جهادی و انقلابی میطلبد. در کنار سیل عظیم دغدغههای نیروهای خود جوش و انقلابی که خواهان تغییر این وضع هستند شاهد آن هستیم که مسئولان دولتی به کرات جلوی پای این فرزندان انقلابی و ارزشی سنگ اندازی میکنند کسانی که حتی حاظرند جان و مال خود را در این راه نثار آرمانهایشان کنند (نمونه آن را میتوان علی خلیلی دانست.) حال چگونه است که چنین مدیرانی در جامعه اسلامی به پست و مقامی رسیدهاند.
در حال حاظر نیز در شرایطی قرار داریم که چه به علت تحریمها و چه به علت سو مدیریت مدیران رده بالای دولتی وضعیت اقتصاد و بودجه کشور در وضعیت نامطلوبی قرار دارد. از طرفی دولت نتوانسته پول مورد نیاز برای تزریق به بودجه کشور را به دست آورد و از طرفی دیگر بودجه موجود را تنها در قسمتهایی خاص متمرکز کرده و بودجه بخشهای دیگر را پایین آورده حال شاهد آن هستیم که بودجه بخشهای فرهنگی دیوارش از تمامی بخشهای دیگر کوتاهتر بوده، فرهنگی که پایه و اساس یک تمدن و یک نظام است پایهای که با نابودی آن تمام هویت یک ملت به یک باره یا نابود میشود و یا با تغییری ۱۸۰ درجهای عوض خواهد شد.
تمام گفتهها را تا به الان فقط برای روشن کردن فضای کنونی جامعه مطرح کردیم. اما نکتهای که توجه بسیاری از فعالین در این حوزه را به خود جلب نکرده و یا کمتر جلب کرده دستمزد سخنرانان، دغدغه مندان مزد بگیر و دیگر فعالینی است که محض رضای خدا دستی به کار نمیبرند.
در سالهایی که بودجه فرهنگی تحت تاثیر وضعیت نامطلوب اقتصادی کشور بوده و هست دستمزهای برخی از سخنرانان و فعالین مزد بگیر فرهنگی نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش چشم گیری نیز داشته و فشاری دو چندان به ستون فقرات وضعیت فرهنگی کشور وارد کرده است. حال بنده از فرزندان انقلابی این کشور و نظام سوالی دارم، آیا اینگونه سخنرانان که کم هم نیستند دغدغهای برای این نظام و فرهنگ این مرز و بوم دارند یه خیر؟
مسعود باقرپور -فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.