احمد اورنگ، مسئول بسیج اساتید ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، با اشاره به سخنان برخی از دولتمردان مبنی بر عدم استفاده از واژه نفوذ، گفت: امام خمینی (ره) فرمودند: خطر نفوذ آمریکا به حدی است که اگر کوچکترین غلطی کنید نابود می شوید؛ این در حالی است که مقام معظم رهبری در دو سال اخیر بیش از ۷۰ مرتبه خطر نفوذ آمریکا را گوشزد کرده اند.
وی افزود: معظم له تاکید کردند: مشکل کنونی کشور به خاطر وجود آدم های بعضا بی خیال و سهل اندیش است که این واقعیات را نمی فهمند، در همین مذاکرات هسته ای هر جا فرصت پیدا کردند یک نفوذی کردند، دشمن اصلی کسی است که می خواهد دستاوردهای ملت ایران را از بین ببرد.
مسئول بسیج اساتید ایلام علت دشمنی ورزیدن معاندین نسبت به انقلاب را برهم زدن نظم نوین جهانی و ایجاد معادله جدید در نظام سیاسی جهان عنوان کرد و ابراز داشت: مولفه های انقلاب در سال ۵۷ و پس از آن در دولت ها و ملت های جهان مورد استقبال قرار گرفت؛ مهمترین این مولفه ها، استکبار ستیزی بود.
اورنگ به قدرت گرفتن هژمون آمریکا به عنوان سردمدار دنیای غرب با افکار صهیونیستی در جهت تصرف بر جهان اشاره کرد و تصریح کرد: انقلاب ایران این موازنه را برهم زد و در برابر استکبار قد علم کرد انقلاب هایی که بعد از انقلاب ایران رقم خوردند از این رویداد الگو گرفتند.
وی وجهه تمایز انقلاب ایران را جاری بودن بر بستر دین عنوان کرد و افزود: حضور مردم در مراسمات و برنامه هایی مانند ۱۳ آبان، ۱۶ آذر، ۹ دی و غیره گواه بر ابقای سیر حرکت انقلاب بر آرمان ها و مولفه های نخستینش می باشد.
مسئول بسیج اساتید ایلام به انحراف برخی از مسئولین از جایگاه و اهداف پیشین خود اشاره کرد و گفت: این افراد درصدد بودند انقلاب را به نفع خود مصادره کنند و از آن برای نیل به منافع شخصی خویش تمسک بجویند؛ اما اینک که بستر برای دستیابی به مطامعشان فراهم نیست دست به تحریف انقلاب زده اند، به عبارتی دیگر عده ای با خاطره سازی، ابهام سازی و تکثر معنا از تعاریف سعی در معرفی کردن انقلابی سازگار با مولفه های خود به نسل های سوم و چهارم انقلاب دارند.
اورنگ ظهور و بروز اصحاب نفوذ در بدنه نظام را به پیش از انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۲۸ با جان گرفتن جریان نهضت ملی گرایی در راستای کوتاه کردن دست بیگانگان از کشور دانست و تصریح کرد: از همان سال ها، عده ای بودند که ساز مخالفت با ملی گراها و وابستگی بی قید و شرط به غرب را می زدند، پس از طلیعه انقلاب نیز امثال بازرگان، بنی صدر، میرحسین موسوی، تکنوکرات های دوران اصلاحات و برخی از مسئولین این دولت به غرب یا سکولاریسم تعلق خاطر خود را به غرب نشان داده اند.
وی شعار انتخابات دولت یازدهم مبنی بر ارتباط با آمریکا برای رفع مشکلات اقتصادی کشور همسو با مولفه های شیفتگی به غرب و باز کردن راه نفوذ برای ایشان اعلام کرد و ابراز داشت: نامه رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور نشان دهنده عمق بی اعتمادی ایشان به غرب و هرگونه ارتباط با آمریکا می باشد، برخی از سیاستمداران ایران از درک استراتژی نفوذ دشمن عاجز هستند یا آن را باور ندارند.
مسئول بسیج اساتید ایلام با تاسی به کلام بنیانگذار کبیر انقلاب، آمریکا را شیطان بزرگ نامید و ادامه داد: عده ای با بزک کردن چهره کریه استکبار، سعی در خیرخواه نشان دادن آن دارند.
اورنگ با واکنش به جمع شدن بنرهای استکبارستیزی در برخی از استان های کشور و جلوگیری از سردادن شعار مرگ بر آمریکا، مبارزه با ظلم را مهمترین و جهانی ترین مولفه های انقلاب اعلام کرد و گفت: مجریان حذف این شعار، به دنبال شکستن قبح ارتباط با شیطان و باز کردن راه های نفوذ آن هستند؛ اما این خیال خام با وجود راهبردهای رهبر محقق نخواهد شد.