به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجو از شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در نامهای خطاب به علی مطهری نوشت: اگر شما سخنی منطقی برای گفتن دارید چرا از مناظره میهراسید و از مناظره با متخصصین امر طفره میروید؟
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقایعلی مطهری؛ نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم؛
نظر به اینکه حضرتعالی قصد شرف یابی به شهر شیراز سومین حرم اهل بیت ( علیهم السلام ) را دارید، بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز ضمن اینکه ورود شما به شهر شیراز و دانشگاه شیراز را گرامی می دارد، قصد دارد نکاتی را در این خصوص متذکر شود:
۱) امام خمینی (ره) در جمع اقشار مختلف مردم در مدرسه فیضیه در ۲۳ شهریور ۱۳۵۸ فرمودند: «ما هم نباید توقع داشته باشیم که اینها برای ما خوب بگویند، اگر خوب بگویند، معلوم میشود ما خیانتکاریم! آن روزی که من آن وقتها میگفتم که نمیفهمد این دستگاه؛ برای سقوط من این است که آنها شروع کنند به تعریف کردن! آنها هر روز فحاشی میکنند؛ این غلط است...اگر شروع کرده بودند به تعریف کردن، چه کردن و احترام کردن و اینها، ما کمکم تمام میشد کارمان! اگر چنانچه امریکا از ما تعریف کند و روزنامههای امریکا از ما تعریف کنند، آن وقت است که باید مردم بگویند این چه است قضیه؟ یک قضیهای است که دارند تعریف میکنند!
مدت هاست صحبتهای شما در حمایت از سران فتنه موجب خرسندی و خشنودی رسانه های خارجی ضدانقلاب که مشخصا وابسته به دولتهای استکباری هستند، شده است . حال اگر حضرتعالی واقعا خود را پیرو راه حضرت امام خمینی (ره) می دانید، باید بپذیرید که صحبت های شما در حمایت از سران فتنه که با استقبال رسانه های ضدانقلاب وابسته به دولت های استکباری روبرو شده است، به مصلحت نظام جمهوری اسلامی نیست.
اما متاسفانه شاهد آن هستیم که جنابعالی با اینکه شادی دشمنان ضد انقلاب را از سخنان خلاف واقع ، مغایر باقانون و غیر منطقی خود مشاهده می کنید دست از بیان آن ها بر نمی دارید. آیا تا کنون به این سوال پاسخ داده اید که چرا دشمنانی که پدر شما را به شهادت رساندند هم اکنون برای شما سوت و کف می زنند؟
۲) جناب آقای دکتر مطهری، یکی از اصلی ترین محور های صحبت شما در ایام اخیر بیان غیر قانونی بودن حصر سران فتنه بوده است. به همین جهت در زیر بخشی از دلایل آن را به اختصار خدمتتان عرض می کنیم. دلایل قانونی، شرعی و عقلانی حصر سران فتنه به طور مختصر به شرح ذیل است:
طبق اصل ۱۷۶ قانون اساسی مصوبات شورای عالی امنیت ملی با امضای رهبری قابل اجراست. حصر سران فتنه نیز بر اساس مصوبه ی شورای عالی امنیت ملی در ۲۵ بهمن ۸۹ صورت گرفته است .در اصل ۳۶ قانون اساسي ميخوانيم: حكم به مجازات و اجراي آن بايد تنها از طريق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد؛ با این حال خود قانون اساسي در اصل ۱۷۶ ماده ۳۶ را تخصيص داده و اتخاذ برخي از اقدامات تأميني و امنيتي را به شوراي عالي امنيت ملي داده استاقدام شوراي عالي امنيت ملي تدبيري قانوني است همانگونه كه در اصل ۱۷۶ ذكر شده و تشخيص ادامه اين روند و برگزاري زمان دادگاه سران فتنه هم به اين نهاد برميگردد و اساساً غيرقانوني دانستن آن خلاف اصول حاكم بر قانون اساسي است.
حضرتعالی لازم است بدانید مجازات بدون محاکمه و بخصوص «حصر» توسط معصومین (علیهم السلام) سابقه تاریخی نیز داشته است. در زمان فتنه جمل که در دوران خلافت امیر المومنین علی علیه السلام صورت گرفت به گواه کارشناسان تاریخ اسلام امام علی ( ع ) بدون محاکمه دستور به حصر عایشه دادند. بر این اساس حضرت ۴۰ خانم اهل بصره را دستور داد که لباس مردانه بپوشند و صورتهای خود را بپوشانند و او را از بصره به مدینه ببرند و حق ندارند از آن شهر بیرون بیاید و همانجا باید بمانند تا آخر خلافت امیرالمومنین (ع) ما دیگر تحرکی از عایشه برضد امیرالمومنین (ع) نمیبینیم.
در حقیقت امیرالمومنین (ع) او را در یک حصری قرار داد و از مجازات خود صرفنظر کرد. نه اینکه حق او مجازات نیست. داریم که وقتی امیرالمومنین (ع) او را سرزنش کرد که این چه فتنهای بود؟ خلاف دستور پیغمبر بیرون آمدی و این وضع را پیش آوردی، تقاضای عفو کرد و امیرالمومنین (ع) هم به حرمت جایگاه همسری پیغمبر (ص) و هم اینکه مصالح حکومت اینگونه ایجاب میکرد، او را مجازات نکرد و با احترام به مدینه برگرداند. در مورد دلایل عقلانی این حصر نیز با به این مسئله اشاره کرد که فرض کنید دادگاه سران فتنه برگزار شد و مجازات سنگینی نیز برای آنان توسط قوه ی قضاییه در نظر گرفته شد.
در آنصورت سران فتنه و فتنه گران به طور قطع حکم دادگاه را نپذیرفته و آن را غیر قانونی دانسته و ممکن است دوباره اقدام به ایجاد فتنه ای چه بسا خسارت بارتر از فتنه ۸۸ کنند و دوباره برای نظام و کشور هزینه تراشی کنند.
۳) جنابعالی مثل اینکه خیانتهای سران فتنه و خسارات عظیم فتنه ۸۸ بر کشور را فراموش کرده اید. ۸ ماه آشوبگری و اغتشاشگری، خسارت به اموال عمومی، هتک حرمت عاشورا و خداجو خواندن هتاکان تنها بخشی از آسیب های سنگین فتنه ۸۸ بر کشور است.
۴) یکی از بدترین آثار فتنه برای کشور نقش بی بدیل آن در تحمیل شدن تحریمهای ظالمانه بر کشور است . همانطور که مستحضرید پرونده هسته ای و مذاکرات از سال ۲۰۰۳ میلادی آغاز شد؛ اما روند تحمیل تحریم های ظالمانه نشان میدهد که این تحریم ها از سال ۲۰۱۰ به بعد و پس از فتنه ۸۸ بسیار شدیدتر می شوند این مطلب مورد تایید جناب آقای دکتر جلیلی که مسئولیت مذاکرات هسته ای را نیز بر عهده داشتند، بر اساس صحبت هایشان در کمیسیون برجام و در توضیح روند مذاکرات در زمان مسئولیتشان نیز است.
دیگر گواه بر این ادعا، نامه خیانت بار فتنه گران به دولت آمریکا است که در آن از دولت آمریکا خواسته اند بر ایران فشار بیاورد و اخیرا توسط مایکل لدین مشاور اسبق شورای امنیت ملی آمریکا، افشا شده است . لدین که از حامیان ایجاد انقلاب رنگی در ایران است و بارها به مقامات آمریکایی توصیه کرده برای تحقق این هدف تلاش کنند، با اشاره به انتخابات سال ۱۳۸۸ و اتفاقات پس از آن، نوشته است: دولت آمریکا تصمیم گرفت پیامی برای گروه (میر حسین) موسوی، جنبش سبز، بفرستد.
سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد. وی که در سال ۲۰۱۲ نیز به وجود چنین نامهای اشاره کرده بود، افزود: «از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام را به رهبران سبزها منتقل کند: سبزها باید بدانند که این سئوالات از جانب وزیر خارجه (آمریکا) ارسال شده است. سئوالات اینهاست: ما باید چه کاری انجام دهیم؟ چه کاری نباید انجام دهیم؟
لدین در ادامه نوشته است: «پاسخ در قالب یک یادداشت تایپشده ۸ صفحهای، به تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۰۹ (۹ آذر ۱۳۸۸)، بود. نویسندگان (نامه) بسیار دقت کردهاند. این (نامه) امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.
حال سئوال اینجاست که کسانی که چنین خیانت هایی را در حق نظام و کشور کرده اند، آیا شایسته حمایت و تعریف و تمجید هستند یا باید به اشد مجازات برسند؟! در این صورت آیا این لطف نظام نبوده است که فرصت توبه را برای چنین افرادی باز گذاشته و خواهان بازگشت آنان به دامان انقلاب و اسلام ناب است ؟
۵) سئوال دیگر این جاست که اگر شما سخنی منطقی برای گفتن دارید چرا از مناظره می هراسید و از مناظره با متخصصین امر طفره می روید؟ شما خود شاهد بودید که بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز برای فراهم ساختن فضای آزاداندیشی چندین بار به شما جهت مناظره با افراد گوناگون چون علیرضا زاکانی و حسن عباسی درخواست داد؛ اما برای ما مشخص نیست که چرا جنابعالی از مناظره طفره می روید.
به هرترتیب ما جنابعالی را جدای از دشمنان ضد انقلاب و اپوزیسیون خارج از نظام مقدس اسلامی می دانیم و لکن معتقدیم که امروز شما با آنان هم صدا گشته اید و و با حاشیه سازی در حال تلف کردن وقت نظام برای پرداختن به مسائل اصلی می باشید و امید داریم که دشمنان انقلاب اسلامی را نا امید سازید.
ومن الله توفیق