به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، حجت الاسلام ميردامادي، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اصفهان و امام جمعه موقت اصفهان، در همایش ققنوس اندیشه که در داشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، گفت: برپایی این همایش باعث زنده نگه داشتن ياد علامه جعفری میشود.
وی افزود: علامه جعفري را نمي توان توصيف و تعريف كرد، ایشان اقيانوس ايمان، عمل و خلوص نيت بودند.
امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: علامه جعفری در يك خانواده مذهبي در تبريز متولد شد، مادر وی زني دانشمند و حافظ بسياري از سوره هاي قرآن بود و پدرشان داراي شغل نانوايي بود، پدري كه با وضو به سر خمير نان مي رفته و نان تهيه مي كرده اند.
میردامادی تصریح کرد: پدر و مادر علامه جعفری چنين فردي را به اسلام هديه دادند، علامه تا كلاس چهارم دبستان در محضر مادر بود و هنگام ورود به دبستان به كلاس چهارم رفته و رشد ايشان در علم و دانش همچنان ادامه داشت تا اينكه ايشان در ۲۳ سالگي حكم اجتهاد گرفتند و در اين سن مرجع تقليد شدند .
وي با اشاره به اینکه همه علم اكتسابي نيست، افزود: درست است كه انسان بايد براي به دست آوردن علم رنج و سختي بكشد، اما عمده علم آن نوري است كه بايد در درون هر فردي باشد.
امام جمعه موقت اصفهان با تاکید بر اینکه توجه علامه به معنويات خيلي كار ساز بوده، تصریح کرد: ایشان يك انسان بزرگ به حساب مي آيند. دانشمندان باقي هستند تا روزگار باقي است و شخصيت آنها پايدار است و شخصيت هايي مثل علامه جعفري هرگز نمي ميرند.
میردامادی با اشاره به اینکه نبايد پيشرفت را فقط منحصر به تلاش دانست، بیان داشت: در حال حاضر دنياي غرب بيشتر از ما تلاش مي كند، ولي نتيجه آن علم بدون معنويت است كه امروزه مشاهده مي كنيد و پرورش تروريسم نیز نتیجه علوم بدون معنویت است.
وی با اشاره به صحبت هاي رهبر انقلاب اسلامي در خصوص اینکه دشمن ما را به عنوان قدرت جهاني مي شناسد، گفت: رهبر انقلاب می فرمایند: اگر ما مي خواستيم بمب اتم بسازيم سالها پيش تر ساخته بوديم زيرا ايران علم اين كار را دارد ولي موافق اين قضيه نيست.
امام جمعه موقت اصفهان در پايان ابراز اميدواري كرد كه دانشگاه محل پرورش افرادي مثل علامه جعفري شود .