عماد سیفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان این که عموما افرادی که خود را از خواص و خارج از جامعه و مردم میدانند محکوم به شکست هستند، گفت: چرا که تمام انسان ها از بدنه جامعه هستند و فقط در نوع تفکر، اختلاف رای دارند، چه انبیاء و اولیای الهی و چه اشقیا و ظالمان همه از درون مردم و جامعه هستند.
وی افزود: شخصی که خود را در حدی میبیند که نماینده یک جمعی باشد و قصد ورود به مرکز تصمیم سازی مانند مجلس، چه خبرگان و چه شورای اسلامی را دارد، حال اگر خود را از مردم جدا بداند رای خود را زیر سوال برده است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت تصریح کرد: وقتی افرادی که در هر جا و مقامی خود را تافته جدا بافته میدانند، باید در صلاحیت آنها در انتخابات شک کرد، چراکه این فرد هنوز وارد آن مرکز قدرت نشده، انتظار دارد که قانون مطابق میلش باشد، وقتی که وارد شود چه خواهد کرد؟ پس اینکه فردی با این ویژگی ها برود و در مقام تصمیم ساز قرار گیرد، خلاف منطق و عقل سلیم است.
سیفی افزود: موضوع سید حسن خمینی متفاوت از این موضوع است؛ چرا که با این خصایص وارد انتخابات نشد، سید حسن خمینی آن طور که از شواهد و قراین بر میآید پس از جلساتی که با هاشمی رفسنجانی داشت به میدان خبرگان وارد شد اما نکاتی جالب در این مورد وجود دارد، اینکه در هنگام ورود اعلام کرد که به صورت مستقل به میدان میآید.
وی گفت: اما موردی مهمی که بسیار جالب است؛ عدم شرکت در آزمون اجتهاد است، در این مورد احتمالات زیادی میرود که اینجا دو حالت محتملتر به نظر آید.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت افزود: احتمال اول اینکه این حرکت اعتراض به شوای نگهبان بوده چرا که به دلایل مختلف خود را بالاتر از آن می داند که در این آزمون شرکت کند و احتمال دوم اینکه جوسازی و دندان های تیز دشمنان نظام و معاندان راه پدربزرگ فقیدشان را دید و قصد کرد که در این شرایط وارد انتخابات نشود.
سیفی گفت: خارج از قضاوت در مورد این دو احتمال، مورد دوم بیشتر قابل قبول است؛ چرا که وی پس از عدم صلاحیت تا کنون حتی یک اعتراض رسانه ای به شورای محترم نگهبان نکرده است و البته هرگاه چنین شد مشخص میشود که احتمال اول یا حالات دیگری بوده است.
وی تصریح کرد: اما کاش به این وصیت امام راحل عمل میکرد، وصیتی که در نامه ای مکتوب در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۶۰ به نوه دیگر خود نوشته بودند و در این نامه صراحتا امام میفرمایند: من میل دارم کسانی که به من مربوط هستند در این کوران های سیاسی وارد نشوند.» به استناد همین جمله سید احمد هرگز وارد بازی های سیاسی نشد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی(ع) رشت تصریح کرد: لذا انتظاری که از سیدحسن خمینی می رود، این است که وارد این بازی های سیاسی نشود و شان بیت امام را بالا تر از این موارد و دعواهای سیاسی بداند و البته مراقب نزدیکان باشد که خدای نخواسته لیبرال ها و امثالهم قصد طمع به ایشان نکنند و مانند سید حسین خمینی به این وصیت امام گوش فرا دهند و بنی صدر های زمان را نا امید نماید، که قطعا سید حسن خمینی به این موارد آگاهند و ان شاء الله نزدیکانشان این موارد را مِن باب خاطره یادآور خواهند شد، بنابراین در این موارد نزدیکان خوب میتوانند بهترین کمک کننده به انسان های تاریخ ساز باشند.
سیفی گفت: رهبری فرمودند که جبهه وسیع دشمن در مقابل خود داریم و همه تلاششان این است که ماندگاری انقلاب را از بین ببرند، قطعا ایشان میدانند و بارها گفته اند عده ای اصل انقلاب را قبول ندارند، پس خطاب ایشان به طور خاص به مردم انقلابی است، یعنی تمام تلاش انقلابیون باید به حفظ انقلاب باشد، خصوصا اکنون که در آستانه دو انتخابات مهم هستیم؛ چرا که اوج امید بیگانگان داخلی و خارجی به این انتخابات است.
وی خاطرنشان کرذ: حال کاری که باید انجام دهیم انتخاب صالحان در مسند های مجلس های خبرگان و شورای اسلامی می باشد، ما کسانی راکه به عنوان مرجعی سیاسی اعتقاد داریم باید بر اساس معیارهایی را که درباره انتخابات داده اند و در آینده می دهند منتخب خود را برگزینیم، منتخبی که رهبری تاکید داشتند بتوانند استقلال کشور را حفظ کنند و آنطور نباشد که گوششان به دهان بیگانگان باشد.