به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، شکرالله سلمان زاده، معاون بهداشت دانشگاه به همراه مسئولان دانشگاه و آموزش و پرورش بطور سرزده از بوفه های تعدادی از مدارس شهر اهواز بازدید کردند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز طی این بازدید، ضمن بررسی وضعیت بوفه های مدارس اظهار داشت: یک بوفه بهداشتی در مدرسه باید در مکانی واقع شده باشد که هم دانش آموزان به راحتی به آن دسترسی داشته باشند و هم در معرض دید بوده و امکان کنترل مسئولان واحد آموزشی روی آن میسر باشد.
وی افزود: همچنین محل بوفه می بایست از محل جمع آوری زباله ها و سرویس های بهداشتی مدرسه فاصله داشته و کف و دیوارهای آن قابل شستشو باشد و کارکنان بوفه باید کارت بهداشتی داشته و گواهینامه بهداشت عمومی را از آموزشگاه های بهداشت اصناف دریافت کرده باشند.
سلمان زاده سپس به دستورالعمل عرضه مواد غذایی مجاز و غیرمجاز در بوفه های مدارس اشاره کرده و بیان داشت: عرضه انواع شیرهای پاکتی کم چرب، دوغ پاستوریزه، لقمه های سالم مانند نان و پنیر و گردو و همچنین انواع میوه در بوفه مدارس مجاز است. در حالی که انواع ساندویچ سوسیس، کالباس، فلافل، الویه، سمبوسه، پیتزا، نوشابه های گازدار، چیپس و پفک، آدامس و آبنبات، لواشک و آلوچه، انواع پاستیل و شیرینی جات چسبنده از جمله موارد غیرمجاز برای عرضه در بوفههای مدارس هستند.
رئیس مرکز بهداشت استان ضمن تقدیر از همکاری و همراهی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در اجرای برنامه نظارت از بوفه های مدارس، تصریح کرد: طبق هماهنگی های بعمل آمده با آموزش و پرورش، اگر بوفه ای الزامات و موازین بهداشتی را رعایت نکند پلمپ خواهد شد.
لازم به ذکر است، در طی این بازدید به دستور معاون بهداشت دانشگاه یکی از بوفه های مدارس به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و اقدام به عرضه ساندویچ همبرگر و نوشابه های گازدار به دانش آموزان پلمپ شد.