به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، شهناز طبیعی امروز در جلسه هم اندیشی برنامه آموزشی کارشناسی ارشد پرستاری بالینی کشور که با حضور رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در بیرجند برگزارشد، گفت: طراحی برنامه آموزشی نیازمند مهارت خاصی است و تدوین گران این برنامه باید تخصص و مهارت لازم را در این زمینه دارا باشند.
وی افزود: در این جلسه دو روزه ۴کارگروه تشکیل میشود که این کارگروهها شامل کارگروههای نقش مراقبتیو آموزشی پژوهشی و مشاوره و مدیریت است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان داشت: تاکنون دانشگاه علوم پزشکی ۱۴جلسه هم اندیشی با حضور اساتید برگزار کرده که در آن نقشهای مورد نظر و وظایف دانش آموختگان بررسی شده است.
محمدعلی چراغی رئیس دانشکده پرستاری تهران هم در این جلسه با بیان اینکه هدف جلسه هم اندیشی امروز که درارتباط با کارشناسی رشتههای تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد پرستاری است، گفت: قبلا کارشناسی ارشد پرستاری به صورت گرایش بود اما بعد از بازنگری به صورت رشته تغییر کرد.
وی ادامه داد: این رشتهها به صورت رشتههای داخلی جراحی و سلامت جامعه و پرستاری نوزاد و مدیریت پرستاری و روان پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد مطرح است.
رئیس دانشکده پرستاری تهران گفت: هدف اصلی از اینکه این رشتهها به صورت رشتههای تخصصی در نظر گرفته شده، این بود که قبلا خروجی این رشتهها به عنوان مدرس یا عضو هیات علمی بود، اما بیشتر نیاز جامعه پرستاری این است که فارق التحصیلان این رشتهها به صورت عملی و عرصه بالینی فعالیت کنند که هم میتوانند در زمینه آموزشی و هم در زمینههای پژوهشی و عملی فعالیت داشته باشند.