به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، سید مجید امیر احمدی عصر امروز در نشست نفوذ و نفوذگران در ساری، با بیان اینکه بی شک اگر امروز از لحاظ علمی کشور ما در مرتبه 16 جهان قرار گرفته است مدیون دو عنصر مهم است، گفت: عنصر اول شخص مقام معظم رهبری است که خودشان هدایت کننده و پیش برنده هستند و با هدایت مستمر کشور ما را به قله های بلند علمی هدایت کردند و عنصر دوم هم اساتید و دانشجویان بسیجی هستند.
معاون سیاسی قرارگاه جنگ نرم با اشاره به اینکه ما امروز اگر به خود می بالیم و افتخار می کنیم به این مرتبه از رشد و پیشرفت ، متاثر از این دو بال پرواز دهنده است و پیشرفت علمی کشور مرهون هیچکدام از ذولت های گذشته و حال نیست، افزود: البته در یکی دوسال اخیر این پیشرفت متوقف شده و نگرانی هایی را هم برای مقام معظم رهبری ایجاد کرده است.
امیراحمدی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه امروز نفوذ در اولویت دشمنان برای ضربه به نظام قرار دارد، تاکید کرد: مسئاله امروز ما نفوذ است، بعضی ها در کشور بعد از توافق برجام اینگونه تبلیغ می کند و تلاش می کنند که به ملت القا بشود که انجام این توافق هسته ای و پذیرش برجام پایان دشمنی غرب با ملت ایران است.
وی با بیان اینکه دیروز در روزنامه سخنی را از وزیر خارجه شنیدم که گفته بود، دیوار بی اعتمادی بین ملت ما و آمریکا کوتاهتر شده است، تصریح کرد: اینطور نیست، تمام تلاش مقام معظم رهبری در این چند ماه اخیر این است که توجه بدهند به ملت ما و به مسئولینی که ان شاالله بنای بر شنیدن حقایق و پذیرش آنها را دارند، نه کسانی که نفوذی اند و یا تحت تاثیر نفوذی ها هستند، تمام تلاش رهبری معطوف به این است که دشمنی دشمنان نسبت به انقلاب پایان نیافته و دیوار بی اعنمادی ها کوتاه نشده است.
معاون سیاسی قرارگاه جنگ نرم با اشاره به راهبرد دشمن در دوران پسا برجام گفت: همانطور که رهبری فرمودند دشمن برای رسیدن به اهداف شوم خودش راهبرد خودش را متناسب با شرایط برجام و شرایط داخلی ما عوض کرده و تغییر داده است، آن راهبرد، راهبرد نفوذ است و اگر خوب این خطر بزرگ فهم نشود و ما در مقابل نقشه دشمن غافلگیر می شویم و نتیجه غافلگیری هم شکست است.
وی تاکید کرد: پروژه نفوذ برای کشور ما در شرایط فعلی اینقدر خطرناک است، که مهم ترین دغدغه رهبری در این ماه های اخیر بود. این تهدید بزرگ و دغدغه مهم را ما بایستی خوب فهم کنیم.
امیر احمدی خاطرنشان کرد: نکته اول این است که بعضی ها در کشور مسئله نفوذ را ادرس غلط و اشتباه می دهند و می گویند مثلا نفوذ یک نفوذ امنیتی و به معنای جاسوسی است، پس ما برای اینکه دغدغه رهبری را بر طرف کنیم باید مراقب جاسوسان در مراکز صنعتی و نظامی باشیم، این یک آدرس غلط است.
معاون سیاسی قرارگاه جنگ نرم ادامه داد: رهبری در مورد نفوذ این مطالب را می فرمایند، امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدات بزرگ برای این کشور است، از موضوعات بسیار مهم در دشمنی نرم، پروژه نفوذ است، مسئولان ، مدیران، نخبگان و افراد موثر در تصمیمات کلان، از هدفهای مشخص پروژه نفوذ است، نه مسئله جاسوسی سنتی.
امیر احمدی با اشاره به اینکه دشمن در نفوذ به دنبال تغییر نگاه و سپس تغییر باور در ، مسئولان ، مدیران، نخبگان و افراد موثر در تصمیمات کلان هست، گفت: تغییر نگاه تبدیل به تغییر باور می شود و با تغییر باور می خواهند در مردم تغییر ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه یکی از همین تغییر باورها تغییر نگاه به دشمن است، تغییر نگاه به دوستان است، خاطرنشان کرد: در بخشی از مسئولان ما نگاهشان به دوستان ما عوض شده و نگاهشان به دشمنان ما هم تغییر کرده است، ما الان در مورد رفت و آمدهایی که با دولت های غربی داریم نمی خواهیم آن را زیر سوال ببریم.
معاون سیاسی قرارگاه جنگ نرم تاکید کرد: این تغییر نگاه به دوستان باعث تردید در محور مقاومت می شود که آیا نگاه مسئولان جمهوری اسلامی نسبت به محور مقاومت عوض شده است؟ دوستان ما این سوال برایشان ایجاد می شود.
وی افزود: پس تغییر در نگاه، تغییر در باورها ایجاد می کند . تغییر در باوردها این می شود که تلاش می کنند، رسما در کشور ما در تظاهرات و تجمعات شعار مرگ بر آمریکا سر داده نشود، این تغییر در باور است.
امیر احمدی با اشاره به اینکه این نفوذ دو حالت دارد، یا یک نفوذ موردی و مبتنی فرد است و یک نفوذ شبکه ای و جریانی است، ادامه داد: هدف از نفوذ موردی افراد با زدن ماسک، وارد دستگاه های اجرایی می شود و با نزدیک کردن خودش به تصمیم سازان تصمیم گیری می کند و آن تصمیم را می گیرد که دشمنان ما می خواهند، دشمنان ما می خواهند که پیشرفت اقتصادی ، پیشرفت دفاعی و پیشرفت علمی کشور متوقف بشود.
وی تاکید کرد: برای انجام این مهم فرد نفوذی در غالب دوست و در غالب روش هایی که در پیش گرفته شده، می تواند ریل گذاری را تغییر دهد، فرد نفوذ باعث می شود تا نگاه مسئول در قبال مسائل مختلف تغییر کند و او همان حرکتی را انجام دهد که دشمن می خواهد.
امیر احمدی در پایان با اشاره به نوع دوم نفوذ که نفوذ شبکه ای است، گفت: نفوذ شبکه ای و جریانی خطرناک تر از نفوذ موردی است. نفوذ جریانی این است که آن جریان و آن شبکه، شبکه تصمیم گیر و تصمیم ساز برای کشور باشد. این نفوذ شبکه ای و موردی چگونه اتفاق می افتد، از طریق آلودگی مالی و اخلاقی.