به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی گفت: در سال های اخیر چنین رکودی در کشور بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه مهم ترین اولویت مجلس آینده در بخش اقتصاد، خروج کشور از رکود ضمن پیگیری سیاست های تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: باید مسئله رکود در دستور کار نمایندگان مجلس قرار بگیرد تا کشور از این وضع خارج شود.
عضو مجمع اصول گرایان اصفهان تصریح کرد: بر اساس سند چشم انداز، ایران باید به کشور توسعه یافته و پیش رو در همه زمینه های علمی، اقتصادی و ... تبدیل شود.
فولادگر با تاکید بر لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور، بیان داشت: تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی برای خروج کشور از رکود حاکم، از مهم ترین اولویت ها است.
در ادامه این نشست، مجتبی خیام نکویی، عضو مجمع اصول گرایان اصفهان در جمع دانشجویان در توضیح اقتصاد دانش بنیان، گفت: در این اقتصاد، مردم بازیگران اصلی هستند و ماهیت اجتماعی و اقتصادی دارد.
وی افزود: در اقتصاد دانش بنیان، ارزش افزوده حاصل از دانش افراد، نسبت به سایر منابع مانند کار، سرمایه و نیروی انسانی رقم بسیار بالایی است.
عضو مجمع اصولگرایان اصفهان با اشاره به معضل بیکاری در کشور، تصریح کرد: از هر ۱۰۰ نفری که در کشور بیکار هستند، ۴۲ نفر از بیکاران را فارغ التحصیلان دانشگاه ها تشکیل می دهند.
خیام نکویی ایجاد شرکت های نوپای دانش بنیان با استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه ها را از مهم ترین مؤلفه اقتصاد دانش بنیان، دانست و بیان داشت: می توانیم با تکیه بر توانایی های علمی دانشجویان و دانش آموختگان، بسیاری از معضلات کشور را حل کنیم.
وی یکی از مهم ترین بسترهای اقتصاد دانش بنیان را وجود پارک های علم و فناوری عنوان کرد و افزود: پارک های علم و فناوری می توانند ایده های دانشجویان را عملی کنند و در ادامه نیز از این ایده ها حمایت شود.
رئیس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ شرکت دانش بیان در کشور به ثبت رسیده است، تصریح کرد: بهترین بستر برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی اجرای اقتصاد دانش بنیان است.
حجتالاسلام احمد سالک، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه توجه به آسیب های اجتماعی و فرهنگی و راه های مقابله با آن از مهم ترین مسائل است، گفت: باید در این زمینه کارهای پژوهشی صورت بگیرد.
وی به لزوم استفاده از فعالان خودجوش فرهنگی در این زمینه ها اشاره کرد و افزود: حاکم کردن نظامات بر دستگاه های فرهنگی کشور از مهمترین موضوعاتی است که باید در آینده به آن توجه کرد؛ بهطوری که بیش از ۸۰ دستگاه دولتی در حوزه فرهنگ در کشور فعال هستند که هر یک توقعاتی دارند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: پیوست فرهنگی که زیرساخت مسائل اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، خدمات و غیره است که این پیوست فرهنگی مورد مطالبه مقام معظم رهبری بوده است که با کمال تاسف دستگاه ها به این موضوع توجهی نکردند.