به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اگرچه دوران جهاد در جبهه های نبرد حق علیه باطل به ظاهر تمام شده ولی جهاد و جهادگری در فضای علمی همچنان پابرجا است. به همین سبب کسانی که در حال تلاش در عرصه علمی کشور و کسب افتخارات و دستاورد های مهم جهت اعتلای این مرز و بوم می باشند نیز جهادگر محسوب میشوند، جهادگر علمی. افراد بسیاری هستند که میتوان آنها را جهادگر علمی دانست و در این نوشته به معرفی یکی از آن ها پرداختیم، دکتر جمال امانی راد.
بسیجی فعالی که کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه شهید بهشتی در رشته علوم کامپیوتر با رتبه اول به اتمام رساند و در مقطع دکتری آنالیز عددی گرایش محاسبات علمی در همان دانشگاه ادامه تحصیل داد و با رتبه یک فارغ التحصیل شد. وی نمونه بارز یک جهادگر علمی است. از فعالیت های پژوهشی ایشان میتوان به تعداد مقالات بین المللی بیش از ۲۵ مورد و تعداد استنادات آن ها ، بیشتر از ۳۵۰ مورد اشاره کرد. کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم ریاضی در سالهای ۹۲ و ۹۳، دانش آموخته برتر بنیاد علمی نخبگان و برنده بورس تحصیلی شهید دکتر شهریاری و گرنت پژوهشی دکتر چمران از بنیاد ملی نخبگان تنها بخش کوچکی از افتخاراتی است که ایشان کسب کرده اند. آخرین و مهمترین دستاوردی که این جهادگر علمی بدست آورده اند به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۱۳۹۵ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته اند. ایشان علاوه بر فعالیت های پژوهشی ، دارای فعالیت های فرهنگی مختلفی از جمله شرکت در اردوهای جهادی بسیج دانشجویی و همچنین عوامل اجرایی اردوی راهیان نور، کسب عنوانی قرآنی و ورزشی در دانشگاه می باشد.
معرفی یکی از افراد موفق در زمینه علمی و فرهنگی می تواند به عنوان الگویی مناسب جهت دانشجویانی است که به تازگی به محیط دانشجویی و دانشگاه وارد شده است، قرار گیرد. باشد که همه دانشجویان و محصلین در رشد و پیشرفت ایران عزیز سهیم باشند.