کوچکینژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره سخنرانی آرمین در دانشگاه علامه؛ گفت: وزیر علوم نتوانستهاند در مورد وظایفی که دارند بهخوبی عمل کنند.
جبار کوچکینژاد نماینده رشت و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی دربارهی سخنرانی محسن آرمین که در برنامهی انجمن اسلامی دانشگاه علامه صورت گرفته بود؛ گفت: «به آقای فرهادی از همان روزهای اولی که به کمیسون آموزش آمد، نکاتی گفته شد مبنی بر اینکه باید تغییراتی در زمینههای فرهنگی و سیاسی انجام داده شود ولی ایشان این کارها را انجام نداده و به خاطر همین هم با مشکلات جدی مواجه شده است. به نظر من وزیر علوم نتوانستهاند در مورد وظایفی که دارند به خوبی عمل کنند. اقدام اساسی در این مورد انجامنشده است و مشکلات همچنان ادامه دارد.»
کوچکینژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه آیا بین حضور بعضی محکومین امنیتی و مجرمان سیاسی در دانشگاه که اخیراً انجامشده با انتخابات آینده ریاست جمهوری ایران ارتباطی وجود دارد یا خیر گفت: «ما هرچه بیشتر به سمت فضای سیاسی انتخاباتی کشور پیش میرویم این موضوعات خودشان را بیشتر نشان میدهند. یک عدهای در کشور بیشتر میخواهند از این فضای به وجود آمده موجسواری کنند.»
گفتنی است محسن آرمین از محکومان امنیتی فتنه ۸۸ که با حکم دادگاه تا دی ماه ۹۵ از هرگونه فعالیت سیاسی منع شده، هفته گذشته در دانشگاه علامه سخنرانی کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره این قانونشکنی آن هم در روز روشن این گزارش را بخوانید: چرا مدیران وزارت علوم توانایی اداره فضای دانشگاه را ندارند؟
كدوم يكي از وزراي دولت تدبييييررررررررررو امممييييييدددددتو كارشون و احاطه و تسلط بر زير مجموعشون موفق بودن كه اين يكي بخواد موفق باشه
والا
اصلا ميدونن مملكت داري يعني چي ؟
انصافا تفاوت ما با اهالی کوفه چیست؟ آنها در عمل به ابن زیاد و یزید کمک کردند تا امام حسین (ع) را شهید کنند و بعد هم برای بازماندگان کربلا فقط گریه کردند. وقتی رهبری مدتها است از تهاجم فرهنگی ، ناتوی فرهنگی و جنگ نرم صحبت می کند و دانشگاهیان را افسران این جنگ نرم می نامند، جناب وزیر علوم در این جنگ نرم چه کارنامه ای دارند؟ نمرات ایشان در سنگرهای مختلف این جنگ چقدر اند؟ اصلا ایشان اعتقاد دارد که مشغول جنگ است؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
والا
اصلا ميدونن مملكت داري يعني چي ؟