اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*؛ هفته گذشته دولت سناریوی استعفای وزرا را کلید زد «امان از این کلید ها !!» و در اندک زمان باقیمانده از عمر خود، تصمیم به خانه تکانی گرفتند. چند تا سوال اینجا پیش می آید:
۱) اینکه چرا این همه دیر به فکرعوض کردن وزرا افتادند؟؟
.۲) چه قدر این تغییرات میتونه مفید باشه؟؟
.۳) تو این مدت کم باقیمانده آیا وزیری میتواند با فضا و کارهای مدیریت وزارت منطبق بشود؟؟
۴) آیا این تغییرات و جابجایی هایی که در حال انجام شدن است به نفع معیشت مردم و رفع مشکلات درجه اول جامعه و مردم هست؟؟.
۵) آیا این جابجایی ها فقط بخاطر بی کفایتی این افراد هست یا اینکه کاسه ای زیر نیم کاسه دولت است یا اینکه دولت می خواهد با یک تیر دو نشان را بزند؟؟
روحانی با وعده صد روزه حل مسائل و مشکلات وارد میدان رقابت های انتخاباتی شد و توانست با همین وعده و وعده های سرخرمن دیگری رای خود را محکم کند؛ ولی اکنون با گذشت حدود سه و نیم سال از عمردولت و در زمانی که فقط هفت ماه به پایان کار دولت وقت باقیمانده است، شروع به ترمیم کابینه بی خاصیت خود کرده، برخی از وزرا خود استعفا داده اند و برخی هم باوجود اعلام همکاری از کابینه دولت کنار زده شدند. اما پشت این استعفاها و برکناری ها یک سناریو نهفته است شاید دولت بخواهد به جای ارائه کارنامه اقتصادی مسئله استعفاها را مطرح کرده و موضوعات معیشتی مردم را به حاشیه براند و موضوعات کم اهمیت یا اینکه بهتر بگوییم بی اهمیت را برفضای سیاسی جامه حاکم شود.
استعفا از سمت وزیر فرهنگ و ارشاد شروع می شود، وزیری که هم ازسوی دولت متهم به ضعف بوده است و هم از سوی منتقدین و حتی روزنامه شرق که حامی فعالیت های دولت است در مقاله ای نوشت که اگر جنتی وزیر فرهنگ وارشاد برود، دو دلیل دارد یکی فشار روحانی و دیگری فشار منتقدین چند مدت پیش بود که صحبت لغو کنسرت ها بر سر زبان ها افتاد و این مسئله دست اول کشور شد. به گفته وزیر سالانه فقط یک درصد کنسرت ها لغو می شود؛ اما دولت می خواهد با وضعیت به وجود آمده بر کارنامه ضعیف فرهنگ و ارشاد سرپوش گذاشته و هزینه این جابجایی ها را از دوش خود برداشته و برمنتقدین تحمیل کند و با این کارهم کابینه مفتضح خود را تعمیرکرده و هم به افراد ارزشی جامعه و منتقدین حمله ور شود و بعد هم ناله سردهد که وزیر فرهنگ به علت فشارها و اجباری که از طرف منتقدین به وی تحمیل می شود مجبور به استعفا شده است.
شاید بتوان مهمترین علت نا کارآمدی دولت و ریشه تمام این مشکلات و مسائل را در تدبیر و امید دولت به شعار(ما نمی توانیم) دانست، دولت بارها و بارها هم در عمل و هم در گفتار شعار ما نمی توانیم را سرداده است، مثلا دولت و وزرای آن ها صراحتا اعلام می دارند که ما نمی توانیم یارانه پردرآمد ها را حذف کنیم، ما نمی توانیم با دریافت کنندگان حقوق های نجومی برخورد کنیم، ما نمی توانیم با رکود مقابله کنیم، ما نمی توانیم غذای قطارها را تهیه و تامین کنیم و آن ها را به اتریشی ها واگذار می کنیم!!!((واقعا جالبه ))
بقیه مسائل مثل قراردادهای نفتی، محیط زیست، تورم، واردات بی رویه برنج، عدم ارائه لایحه جامع برنامه ششم به مجلس، بی اعتنایی به مسئله اقتصاد دانش بنیان و ... که وضعیت آن مشخص است و پرداختن به آن توضیح واضحات است.
مجید غلامی پرستاری- مسئول فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.