به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد حسن عباسی در همایش پایان فتنه پایان فریب در تالار ابن سینای علوم پزشکی مشهد با گرامی داشت حماسه 9 دی و تبریک میلاد عیسی مسیح گفت: باید این نکته را متذکر شوم آنچه در تفکر داروین، اندیشه حیات بشر مادی در مورد خلقت انسان با آنچه که قرآن گفته متفاوت است. خلقت عیسی (ع) شبیه خلقت حضرت آدم است و در رد تفکر داروین در زمینه تکامل بشر همین تاکید قرآن بر نوع ساز و کار خلقت عیسی که هم چون خلقت حضرت آدم بوده وارد است.
وی با بیان اینکه حضرت مریم مومنه بودند افزود: تمدن غرب با دارا بودن 800 سال از قدمتش نه به راه پسر رفته و نه به راه مادر.
رئیس اندیشکده یقین بیان کرد: هنگامی که به ساختار زندگی انسان نگاه می کنیم فاصله امروزی تمدن بشری را با نوع حیات انبیا و اولیای خدا می بینیم که میزان انحراف بشر امروزی را نمایان می کند. ای کاش مسیحیان شان آن مادر و پسر را بیشتر می شناختند و تمدن غرب در نکبت نمی رفت که امروز جامعه آنان شباهتی با نگاه وحیانی عیسی مسیح و مادر گرامی شان نداشته باشد.
عباسی فتنه دوران عیسی مسیح را ربا دانست و خاطر نشان کرد: بزرگان یهود رباخواری می کردند عیسی(ع) تنها یک بار برخورد خشن داشت و آن زمانی بود که در ورود به بیت المقدس دید که پول ها را با هم تطبیق می کنند ناراحت شد و پول های سه میز را ریخت. یهودیان متوجه شدند که فکر ایشان برای زراندودیشان خطرناک است و به امپراطور رم گفتند اگر او بماند نه ما می مانیم و نه شما.
وی ادامه داد: عیسی مسیح قربانی فتنه مالی شد که هم اکنون هم در جامعه بشری رواج دارد و هیچ گاه بشر مانند امروز اسیر جنگ با خدا نبوده است.
رئیس اندیشکده یقین در ادامه سخنانش خاطر نشان کرد: تک تک احکام وحیانی توسط انبیا و ائمه به ما رسیده است آن ها یکی پس از دیگری شهید شدند برای همین مسئولیت انسان مومن سنگین است چون میراث دار علم انبیا است و هر کس ادعا ایمان کند خداوند او را با فتنه ها آزمایش می کند.
عباسی با بیان اینکه هر چه مومن ضریب ایمانش بیشتر باشد فتنهای که با آن آزمایش می شود بالاتر است گفت: وقتی ملتی ادعا کرد که در جمهوری اسلامی که 80 میلیون نفر در آن زندگی می کنند که توانسته به طور نسبی آرزوی پیامبران و ائمه را محقق کند این ملت با فتنه آزمایش می شوند تاکنون در طول تاریخ هیچ مردمی شرایط این را نداشتند که حکومت دینی تشکیل دهند.
وی ادامه داد: برای اولین بار حکومتی به نام اسلام توسط دو عبد صالح خدا تمام نفاق و کفر را به چالش کشید و دیدید که در 28 سال گذشته 420 نفر از سران کشورهای دنیا که بیش از 80 کشور می شوند روبروی رهبر انقلاب نشستند و تدابیری به آنها داده شد این ساختار برای هیچ پیامبر و امام معصوم پیش نیامده بود و در نوع خود استثنایی است.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از مرزهای ایران خارج شده خاطر نشان کرد: امروز در قلب آفریقا شیخ زکزاکی در زندان است به این دلیل که چند میلیون نفر را به مذهب تشییع دعوت کرده و این شرایط را انقلاب اسلامی در آنجا ایجاد کرده است، در عربستان شیخ نمر را به دلیل همین شرایط گردن می زنند. امروز تاثیر انقلاب اسلامی از مرزهای ملت بیرون رفته و در جهان تکثیر شده.
عباسی ادامه داد: این ملت مدعی ایمان دچار آزمایش فتنه می شود در سبک زندگی قرآنی و سبک زندگی حیات مومنانه هر لحظه برای فتنه باید آماده باشیم.
وی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: یادآوری این حماسه یعنی اینکه ما برای فتنه بزرگ تر آماده ایم. ما نمی توانیم بگوییم فتنه نیاید و یا نشود و یا گروهی نباشد که در سال 88 بخواهند برای نابودی اسلام روبه روی ولی فقیه بایستند. اگر این های در زمان امام علی(ع) بودند روبه روی ایشان می ایستادند و در زمان ظهور نیز روبه روی حضرت خواهند ایستاد.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: ما هر روز در فتنه هستیم و این امر را باید وارد ادبیات سیاسی کشور کنیم.
عباسی در ادامه به ایجاد فتنه اشاره کرد و افزود: هر گاه جای کذب و صدق عوض شد حق را باطل و باطل را حق جلوه دادند فتنه شروع می شود در فتنه حق و باطل در هم تنیده می شوند و حکما می گویند اول حق را از باطل تفکیک و سپس حق را معروف و باطل را منکر کنیم در نهایت امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
وی ادامه داد: اینکه اکنون در جامعه امر به معروف و نهی از منکر پاسخ درستی نمی دهد به این علت است که ما حق را معروف و باطل را منکر نکرده ایم. هنگامی که در علوم انسانی علوم تثلیثی که منکر است معروف می شود زمینه ایجاد فتنه ایجاد می شود.
ساختار نظام بانکی ربوی است
رئیس اندیشکده یقین در ادامه گفت: ساختار نظام بانکی کشور ربوی است و در این خصوص صدای همه مراجع هم درآمده. در این ساختار منکر را معروف کرده اند و حق را منکر و این منجر به ایجاد فتنه می شود. همین مال ها با جمع شدن سرمایه ای می شود که روبه روی امام حسین(ع) و ولایت فقیه می ایستد. برای همین در کربلا امر به معروف و نهی از منکر جواب نداد و امام حسین (ع) با ریخته شدن خونش امر به معروف و نهی از منکر عملی کرد.
عباسی با بیان اینکه اساسا فتنه شناسی جدا کردن حق از باطل است بیان کرد: افرادی که در فتنه ها سقوط می کنند به دلیل این است که تقوا ندارند. فتنه سال 88 باعث شد برخی مقامات و مسئولین جمهوری اسلامی با سر به زمین بخورند چون تقوا نداشتند و فرق گذاری بین حق و باطل نبود.
وی اساس فتنه 88 را فتنه عظیمی دانست و خاطر نشان کرد: این فتنه وقتی اتفاق افتاد که نظام باید یک بار دیگر پوست می انداخت. رهبر انقلاب ده سال پیش فرموده بودند ریزش ها و رویش ها. ریزش ها به دلیل فتنه های مالی، معرفتی و اخلاقی و فرزندان است که همه این ها اثر فقدان تقوا است.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه تعریف سیاست همان دیانت در عمل است بیان کرد: در زندگی شخصی اگر تقوا تا حدی دارید هنگامی که مسئول شدید تقوای شما باید بالاتر رود. من اینجا نشسته ام سیاستم در حد دیانتم است، چتری است که بر روی سرم مانع از خیس شدنم می شود. اگر مسئول تالاری شدم چتر دین داری من باید به اندازه تالار باشد اگر کسی وزیر یا رئیس جمهور شد سیاستش عین دیانتش در عمل نباشد آن مکان را در حکومت دینی غصب کرده است.
عباسی در ادامه افزود: وزیر و حاکم دینی کسی است که سیاستش عین دیانتش باشد نه اینکه زندگی شخصیش روی سجاده باشد اما وقتی مسئول شد ربا و معرفت تثلیثی را شیوع بدهد. برای فرزندانش خط قرمز قائل شود و کرسی مسئولیت را در عالی ترین مناسب تصمیم سازی نظام در اختیار بگیرد و اقتصاد فریدمنی را تولید و اندیشه لیبرالی را جایگزین انگاره های اسلام و قرآن کند. دین داری این فرد در حد نشستن کنج خانه و خواندن نماز است و دین داری او نتوانسته خانواده اش را بپوشاند این فرد نمی تواند به عنوان دین دار فرزندان خودش و جامعه را مدیریت کند. اگر می خواهد زیر اندیشه اسلامی باشد باید از فرزندانش اعلام برائت کند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشکل اصلی ما در ساز و کار شناخت فتنه این است که نسل بعد را به این مسائل حساس کنیم. الگوی جوان انقلابی ما شهید مصطفی احمدی روشن است که تقوا داشت.
رئیس اندیشکده یقین بیان کرد: جوان ما اگر می خواهد هنگام رسیدن به مناصب در مقابل فتنه زمین نخورد از الان باید تمرین تقوا کند ما در فتنه 88 به دلیل فقدان تقوای کسانی که اطراف امام بودند و ادعای مالکیت بر انقلاب داشتند به اینجا رسیدیم که به حمدالله این افراد از نظام ریختند و نظام پیرایش شد.
عباسی با طرح این سوال که اکنون بعد از هفت سال چه شد خاطر نشان کرد: فتنه 88 یک وجهه داخلی و یک وجهه خارجی داشت که وجهه خارجی آن در مرکز ساوان سنتر آمریکا طراحی شد آنها به جریان اصلاح طلب برای انقلاب مخملی امید داشتند و بهترین زمان را زمان انتخایات دانستند.
وی ادامه داد: کسانی که دشمنی امریکا را قبول ندارند و امریکا را تروریست به ذات نمی دانند دشمن را نمی بینند. این سیستم کارش را در کشور شروع کرد و اعلام تقلب در انتخابات را مطرح کرد و فاصله یازده میلیون نفری رای را قبول نکردند.
رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: کینه ورزی برخی نظام بعد هفت سال نیز مشهود است و هنوز هم به گونه ای حرف می زند که گویا آن 16 سالی که کشور دست هاشمی و خاتمی نبود، کشور به ویرانه تبدیل شده و 16 سالی که دست هاشمی و خاتمی بود کشور گل و بلبل بوده است. دود این موضع بی انصافانه در چشم هاشمی می رود.
عباسی در ادامه خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: این که شما سند رسمی دخالت امریکایی ها در نظام و مداخله انگلیس و فرانسه را نخواستید بپذیرید. ببینید که چه کسانی به شما اقتدا می کنند بین خودتان و مومنان فاصله گذاشتید که این امتحان بدی بود.
وی ادامه داد: فتنه 88 برای برخی مراجع نیز امتحان بدتری بود و انتظار بود مراجع سریعتر از دیگران این موضع را تشخیص می دادند. بزرگانی مثل علامه مصباح و برخی دیگر از بزرگان در حوزه علمیه متوجه فتنه شدند و در این خصوص به روشنگری پرداختند. در این فتنه فقط افراد دور امام خمینی(ره) را تکان نداد بلکه خیلی های دیگر را در نظام تکان داد و باید این فتنه بازخوانی شود و مایه عبرت گردد.
رئیس اندیشکده یقین به وجه داخلی فتنه اشاره و تصریح کرد: فشار از پایین و چانه زنی از بالا از دوم خرداد شروع شد. آن ها می خواستند انقلاب را از بین ببرند و اکنون نیز فردی گفته احساسات انقلابی شش ماه است نه 37 سال. در صورتی که امام راحل می فرماید این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی وصل می شود و رهبری می فرمایند من انقلابی ام. همه و همه باید انقلابی باشند.
عباسی در ادامه به چاپ مقاله ای توسط حسن روحانی در سال 85 اشاره کرد و گفت: حسن روحانی در این مقاله که در مجله راهبرد منتشر شده گفته می خواهیم ثروت ملی یا قدرت ملی تولید کنیم؟ می خواهیم انقلاب اسلامی باشیم یا جمهوری اسلامی؟ اگر انقلاب اسلامی باشیم این امر هزینه دارد چون می خواهیم آن را صادر کنیم و اگر جمهوری اسلامی باشیم باید ثروت ملی تولید می کنیم.
وی بیان کرد: جوان انقلابی بدان تمام شدن انقلاب اسلامی امروز نیست که در تریبون های رسمی توسط برخی سران ممکلت مطرح می شود. از سال های پیش این موضوع را مطرح می کردند تا بساط انقلاب را در داخل جمع کنند و نگذارند این تفکر در بحرین و عراق ریشه بدواند.
رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: بعضی ها وظیفه خودشان می دانند انقلاب را در این جا خفه کنند و بگویند دیدید کدخدا به ما اجازه داد و می خواهند به ما هواپیمای بوئینگ و ایرباس بدهند. اگر قرار بود هواپیمای ایرباس از کدخدا بخریم پس چرا انقلاب کردیم؟ او که بهترش را به ما می داد. ما می خواستیم ایرباس و بوئینگ را خودمان تولید کنیم، قرار نبود همه چیز را روی میز مذاکره بگذاریم که کد خدا به ما هواپیما بدهد و اینجا خوشحال شویم که این از دستاوردهای برجام است.
عباسی بیان کرد: جریانی دنبال جمع کردن بساط انقلاب بودند. کسانی که در آرزوی خاموش کردن انقلاب اسلامی هستند، این آرزو را به گور می برند.
وی در ادامه خطاب به شورای نگهبان و آیت الله جنتی گفت: آیت الله جنتی جنابعالی به عنوان ارشد شورای نگهبان باید رئیس جمهور را به شورای نگهبان بکشانید و از وی بپرسید این مقاله شما در تعارض با دیدگاه امام و رهبری است. کسی که در این مملکت به دنبال استمرار انقلاب نباشد صلاحیت ندارد در این کشور رئیس جمهور شود.
رئیس اندیشکده یقین افزود: کسانی که زمینه برای فتنه در کشور را آماده کرده اند و مسئله اول و آخرشان این نکته کلیدی بود که انقلاب تمام شده و باید بساط آن را جمع کنیم این را بدانند که بساط آنها و لیبرالیسم در آمریکا در حال جمع شدن است.
عباسی در ادامه به فتنه هایی که کشور از ابتدای انقلاب دچار آن شده اشاره و تصریح کرد: بهانه ای طراحی کردند که در دهمین سالگرد پیروزی انقلاب در سال 67 جنگ تمام شد. در سال 77 شرایط را آماده کردند تا در سال 78 ضربه را در فتنه اول در حادثه کوی دانشگاه به نظام بزنند. در این فتنه مسئله اصل نظام بود، در این فتنه علیه سپاه و شورای نگهبان و بسیج شعار دادند.
وی ادامه داد: قهرمان ملی جریان اصلاحات و خاتمی احمد باطبی بود ما از روز اول گفتیم این جریان وطن فروش است ولی آقایان گفتند شما به جوانان انقلابی توهین می کنید. احمد باطبی قهرمان ملی خاتمی بود که دیدید در چند روز پیش نامه ای به ترامپ نوشت و خواستار فشار بیشتر و افزایش تحریم های ایران بود جوان انقلابی این را بدان وطن فروش یعنی احمدی باطبی.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: هر گاه سخن از اصلاح طلبی به میان می آید اگر پارتی باشد پای یک اصلاح طلب در میان است، اگر جاسوسی مطرح است پای یک اصلاح طلب در میان است، اگر تحریم کنند کشور را پای گنجی و شیرین عبادی در میان است. اصلاح طلبان اگر می توانند ننگ جاسوسی و وابستگی را از چهره خودشان حذف کنند.
عباسی تصریح کرد: مگر نیروهای انقلابی مرده باشند که در این کشور جریان اصلاحات دوباره زنده شود. از جوانان انقلابی خواهش می کنم در فضای سایبری قهرمان ملی خاتمی و تاج زاده در سال 78 یعنی باطبی را به نسل حاضر معرفی کنند. امروز در خصوص نامه ای که باطبی به ترامپ نوشته باید جریان اصلاحات این کار را پاسخ دهد.
وی ادامه داد: در فساد امنیتی و جاسوسی که بیش از 300 نفر از وزرا، مدیران و نمایندگان مجلس در BBC فارسی به این ملت توهین می کنند این جریان چه طور قانون اساسی و حکومت دینی را قبول دارد و جریان رسمی درون حکومت محسوب می شود. این موضوع یک بار برای همیشه باید روشن شود. از وزارت اطلاعات درخواست می کنم عقبه باطبی را افشا کنند و وزارت اطلاعات پاسخ دهد چگونه است کسانی خودشان را اصلاح طلب می دانند آنگاه قهرمان ملی شان به امریکا می گوید به این ملت حمله کن. فرق اصلاح طلبانی که به ترامپ نامه نوشتند با وزیر خارجه عربستان یا نتانیاهو چیست؟ فرقی بین آنها نیست آن ها دشمنند و این ها هم دشمن هستند.
رئیس اندیشکده یقین در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال 88 میرحسین از خانه بیرون آمد آنگاه حرف حجاریان یعنی فشار از پایین و چانه زنی از بالا را عملیاتی کردند و دیدید که در انتخابات با اعلام تقلب مردم را در خیابان نگه داشتند تا رهبری انتخابات را باطل کنند که بعد از گرفتن ریاست جمهوری نهاد رهبری را بگیرند. موسوی در مصاحبه با نشریات غربی گفته بود اگر فشار بیاوریم رهبر انقلاب عقب نشینی می کند کور خوانده ای موسوی، تو اگر خمینی را شناخته بودی در مورد خامنه ای این گونه حرف نمی زدی.
عباسی ادامه داد: حرکت گاز انبری را با چانه زنی از بالا و فشار میرحسین از پایین با نگه داشتن مردم در خیابان شروع کردند اما اهمیت ولی فقیه در این جا بیشتر مشخص شد. رهبرانقلاب حاضر نشدند انتخابات را باطل کنند و هنگامی که آنها ناامید شدند مردم را هشت ماه در خیابان نگه داشتند اما دیدید که حتی یک روز تانکی به خیابان نیامد و این در حالی بود که در چین و فرانسه ارتش آوردند.
وی خاطر نشان کرد: یک روز در بیست سال پیش عده ای دیدند دوره ریاست جمهوری هاشمی رو به اتمام است چه کار کنند که پست ها و مقامی که دارند بماند بهترین راه این بود که دوره ریاست جمهوری هاشمی را مادام العمر کنند برای همین گفتند قانون اساسی نمی خواهد عوض شود همین جوری کفایت می کند هاشمی فراتر از قانون بماند. دوستانی که امروز ادعای قانون گرایی می کنند و منشور حقوق شهروندی می نویسند در عقبه مدیریتی شان در جمهوری اسلامی هیچ قرابتی در مسئله حقوق شهروندی و قانون اساسی و قانون گرایی ندارند و این نباید فراموش شود نسل جوان این ها را باید بداند.
رئیس اندیشکده یقین افزود: عده ای سعی داشتند این کار را انجام دهند که ریاست جمهوری هاشمی مادام العمر شود اما رهبر انقلاب در یک سخنرانی فرمودند ضرورت ندارد از ایشان در جای دیگری استفاده می کنیم. اینجا بود که شما اهمیت ولایت فقیه را می بینید.
عباسی بیان کرد: زمان حمله صدام به کویت امریکا به دنبال بیرون کردن صدام از کویت بود برخی از اصلاح طلبان گفتند صدام خالدبن ولید است و باید به دفاع از صدام وارد جنگ شویم. اما ولایت فقیه با گفتن یک جمله مانع از این کار شد اگر شخص ولی فقیه نبود کشور تاکنون در اثر تصمیم گیری های جریانات سیاسی از بین رفته بود.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش به جوانان توصیه کرد سال 88 فیلم من مدیر جلسه ام را ببینید. نمایندگان کاندیداها پیش رهبری می روند و می گویند نتیجه انتخابات را باطل کنید ایشان می گویند من باطل نمی کنم و رای مردم را حفظ می کنم جوان انقلابی اصل و فیلم آن جلسه را ببینید که کسانی که در آن جلسه بودند اکنون چند نفر آنها وزیر میلیاردی این دولت هستند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به پرونده حقوق های نجومی خاطر نشان کرد: وزیر میلیاردی در جمهوری اسلامی چگونه حقوق گرفته که در 35 سال 7 الی 8 هزار میلیارد ثروت دارد. اگر ما در حکومت رانت نداشتیم آیا بعضی از وزرای ما به این ثروت افسانه ای می رسیدند؟ مسئله ما فیش های نجومی نیست بلکه رانت های نجومی است که این امر باید روشن شود.
عباسی خاطرنشان کرد: از دل این ثروت ها کسانی بلند می شوند که روبه روی رهبر انقلاب نشستند و گفتند انتخابات را باطل کن. آیا قرار بود در جمهوری اسلامی وزرا ثروت آن چنانی داشته باشند؟ مگر قرار نبود به تعبیر شهید بهشتی اگر مسئولیت می گیریم با حداقل ها زیست کنیم؟ قرار بود ما عین امام و رهبری با سالم زیستی مدیریت کنیم. اما هنگامی که بعضی وزرای دولت در دوره های مدیریتی خودشان در اثر رانت هایی که داشتند به چنین ثروتی رسیدند ساز وکاری که آنها به این ثروت رسیدند اسمش لیبرالیسم است.
وی با اشاره به سخن یکی از وزرا درباره لیبرالیسم گفت: لیبرالیسم در این حکومت جایی ندارد. من منتظر بودم بعضی خواب امام را ببیند که امام به آنها بگوید برو توی دهان وزیر بزن که نگوید لیبرالیسم راپیاده کنیم اما این خواب دیده نشد و من لازم بود که به یادشان بیاورم.
رئیس اندیشکده یقین بیان کرد: هر گاه می خواهیم این ها را مطرح نکنیم آقایان دست پیش می گیرند و جلو می آیند. آقایان می گویند رفع حصر، شما رفع حصر را ول کنید ما داریم بقیه افراد منتسب به فتنه در اطراف و درون دولت را افشا می کنیم. این ها هم باید بروند کنار میرحسین در حصر. هر قدر نظام نجابت به خرج می دهد و کوتاه آمده جناح فتنه گر سعی کرده که پیش روی کند. علی مطهری برو ببین شخص شهید مطهری در برابر لیبرالیسم چه موضعی داشته.
عباسی با اشاره به سخنرانی اش در سال ۸۳ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: من در سال ۸۳ در این مکان سخنرانی کردم و آن روز پرده از چهره نفاق لیبرال های درون حکومت برداشتم که در مدت 49 ماه برای حرف های من مسئولان آن زمان شکایت کردند و 19 دادگاه تشکیل شد و کسی که حقانیت حرف های آن موقع مرا قبول ندارد فقط خواجه حافظ شیرازی است که زیر خاک است.
وی با اشاره به سخن ظریف که اشتباه کردم، گفت: دولت موضع خودش را نسبت به متن کریمی قدوسی مشخص کند. عزت ملی را در طبق اخلاص به جان کری شیطان پرست دادیم. در مذاکرات هست و نیست را روی میز گذاشتند.
رئیس اندیشکده یقین به سیاست چانه زنی از بالا و فشار از پایین اشاره و تصریح کرد: در مدتی که مردم را در فتنه 88 هشت ماه در خیابان نگاه داشتند یک تانک در کشور نیاوردند. سبزها که شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را می دادند دروغ گفتند. الان در دانشگاه ها می گویم شما اصلاح طلبان اگر راست می گویید در طی 20 سال یک مرد داشته اید که برای ملت شهید شده باشد؟ اسمش را بگویید شما چه طور می توانید از فضای امن در کشور استفاده کنیدو به خانواده شهدای مدافع حرم توهین کنید. اگر مردی در جبهه شماست که برای اسلام و مملکت شهید شده آن را نشان دهید.
عباسی تیغه دوم در حمله گاز انبری در فتنه 88 را نگاه داشتن مردم در خیابان بیان کرد و افزود: برای مواجهه با این مسئله رهبری فرمودند این عمار. فتنه و هدایت آن با تانک جواب نمی دهد بلکه روشنگرانی ماندن عمار و یاسر می خواهد که پرده از چهره و نقاب کسانی که به دروغ سعی دارند سیستم را به سمت منافع خود ببرند، بردارند. اینها گفتند کاری می کنیم که مالک اشتر یعنی قاسم سلیمانی برگردد اما ما دیگر نمی گذاریم صفین تکرار شود این جبهه به قدری عمار دارد که خواب را از لیبرال های داخلی و اشعث بن قیس ها بگیرد.
وی با بیان اینکه آقای روحانی مبتنی بر حقوق شهروندی 47 فحش به منتقدان داده اید، افزود: کجای قانون اساسی به یک روحانی اجازه می دهد که به رعیتش بگوید بی سواد.
رئیس اندیشکده یقین بیان کرد: آقای روحانی شما باید پاسخ دهید که چرا ما بزدلیم. من دلواپس بزدلم؟ ما دیدیم که اوباما برای شما ارزشی قائل نبود که لااقل قانون ایسا را منتفی کند هر کسی به آمریکایی ها اعتماد کرده رودست خورده است.
عباسی ادامه داد: وقتی داد می زدیم که چرخه دلار باید برداشته شود کسی توجه نمی کرد و شاهد بودیم که آمریکا در این مورد تعهد نداد. مذاکره زمانی منطقی بود که صالحی هست و نیست هسته ای را به آنان داد باید طیب نیا و سیف نیز پیش جک لو، وزیر مالی آمریکا می رفتند و می گفتند قانون داماتو و چرخه دلار را حذف کنند. در قضیه هسته ای ظریف تمامی موارد را امضا نمی کرد باید سیف و طیب نیا و صالحی جمع بندی می کردند آن را به ظریف می دادند و ظریف پیرامون امضای برجام تصمیم بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: تمام این دوران سه ساله افراد اقتصادی ما در مذاکرات نبودند. چرا آرایش دیپلماتیک ما در مذاکرات کامل نبود مذاکرات هسته ای دو بال داشت در زمینه هسته ای که صالحی باید با آمانو مذاکره می کرد اما دیدیم به جای آمانو وزیر انرژی آمریکا به مذاکره آمد. او به ما اعتماد نداشت برای همین ریز به ریز بحث کردند و از این طرف ما گفتیم تحریم ها را بردارید اما هیچ جلسه ای از طیب نیا و سیف با وزیر مالی آمریکا ندیدیم. اینکه آنچه که روی کاغذ نوشته شده زیر می زنند آن گاه تلفنی به ظریف می گویند جبران می کنیم درست نیست.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: ای کاش به جای زندان و محاکمه شدن ما همه برای احقاق حق ملت کشته می شدیم ولی ملت زیر بار ذلت برجام نمی رفت که آقایان اکنون آن را به گردن رهبری بیندازند . رهبر انقلاب فقط در رئوس مسائل دخالت می کنند و جزئیات مسائل به روحانی برمی گردد.
وی با بیان اینکه فتنه 78 تمام شد فتنه 88 نیز تمام شد، گفت: برجام مکمل فتنه 88 است و پازل دشمن را کامل می کند.
عباسی بیان کرد: هنگامی که این عمار مطرح شد عمار آمد فحش خورد اما آرام آرام جامعه فهمید و بیدار شد. اولین اتفاق پس از پاره کردن عکس امام و اهانت به امام حسین علیه السلام در تاسوعا و عاشورا خون مردم را به جوش آورد، حماسه نهم دی رقم خورد و نهم دی انقلابی برای تثبیت انقلاب اسلامی بود که فوران کرد. گرامیداشت این روز یعنی نظام بحران کلانی را به شکل مسالمت آمیز حل کرد. می بینیم در ترکیه پس از کودتا افراد را بیرون می کنند اما نظام ما با طرح این عمار روشنگری کرد و اجازه محاکمه به قوه قضائیه نداد افراد اکنون طلبکار از نظام شدند حکم افرادی که در این فتنه نقش داشتند به دلیل مشارکت در قتل و بردن آبروی نظام و ضربه به کشور اعدام است.
رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: سران فتنه به آمریکا برای فشار به ایران نامه نوشتند و باید برای این سند خیانت و بردن آبروی نظام محاکمه شوند. در این فتنه بسیاری از بزرگان ریختند و آزمون بدی را پس دادند مردم جلوتر از مسئولان بودند و حضور آنان زمینه را برای ثبات نظام فراهم کرد و معلوم شد حب فرزند چه بلایی به سر بعضی مسئولان می آورد.
وی کارکرد دین را قسط دانست و با بیان اینکه علی علیه السلام شهید قسط بود، خاطرنشان کرد: این سوال باید در جامعه پرسیده شود که مسئولان از کجا آورده اند. خواص جامعه و مسئولان ما باید قوام به قسط باشند.
عباسی ادامه داد: بعضی از مردم با یارانه 45 هزار تومانی زندگی می کنند و این در حالی است که کسی توانسته در مجلس چند میلیارد ثروت داشته باشد. این نشان می دهد با عدم قسط در درون حکومت روبرو هستیم ما از درون شکم کسانی که در حکومت جمهوری اسلامی مسئولیت داشتند و میلیاردی خوردند و مسئله آنها قسط و لایه های پایین جامعه نیست از درون معده آنها باید این اموال را پس بگیریم و به حول قوه الهی آن را در خواهیم آورد.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: نکته کلیدی این است که برخی می خواهند هشت ساله دوره قبل را چماقی بر سر ملت کنند و بر دوره اصلاحات و سازندگی و چهار سال گذشته ماله بکشند. اگر حرف رهبری زمین بماند ما از این به بعد لحن مان تهاجمی تر خواهد بود.
وی تاکید کرد: مسئله فیش های نجومی باید حل شود و تک تک مسئولان جامعه باید مشخص کنند از کجا آورده اند؟ جوانانی داریم که صد هزار کیلومتر آن طرف تر جان شان را برای اسلام و قرآن می دهند ما در قبال اینها مسئولیم و اگر قرار باشد در برابر زورگویان و اهل زور و تزویر ایستادگی صورت بگیرد خشم ما قوی تر از آن جریانی است که در سوریه به دهان داعش زد.
عباسی خطاب به دستگاه قضائی گفت: اگر دستگاه قضائی نتواند انقلابی تر و جدی تر با صاحبان زور و تزویر برخورد کند جامعه دچار هرج و مرج می شود چون مردم می بینند که قوه قضائیه برخورد نمی کند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به پرونده فیش نجومی ادامه داد: کسی که فراتر از حق خود گرفته که باید آن را از او گرفت این یعنی قسط. جوان مومن انقلابی شعارش برداشتن پرچم قسط است. برای اینکه شیرینی اسلام را بچشانیم باید از گردن کشان که در تریبون ها می گویند مزخرف است حقوق ملت را بازستانیم. تو اگر راست می گویی بیا ثروتت را در بین جامعه توزیع کن و هدفمندی یارانه ها و مسکن مهر را کنار بگذار اشتغال آفرینی کن من به جای دستت پایت را خواهم بوسید.
وی خاطرنشان کرد: مردم تشخیص دهند چه کسی دوست و چه کسی دشمن است. در قضیه برجام می گویند کی بود کی بود من نبودم و کسی حاضر نیست مسئولیت برجام را بپذیرد.
عباسی فتنه بعدی را گفته بعضی ها در خصوص پیروزی قطعی روحانی در انتخابات بعدی دانست و گفت: این امر ما را نگران کرده. فتنه دیگری که با آن روبرو هستیم جدی است. مردم نگران باشند گفته شده روحانی در انتخابات آینده از صندوق بیرون می آید. این همان چیزی است که موسوی در سال 88 گفته بود دولت قطعی می گوید اگر روحانی از صندوق بیرون نیاید تقلب شده است.
رئیس اندیشکده یقین گفت: برجام شکست خورده و دولت باید بازی را به هم بزند. طرح سلامت به بن بست رسیده و حقوق شهروندی نیز باعث شده که دولت با آن زیر سوال برود.
وی با اعلام این خبر که کمپین کسانی که از رئیس جمهور شکایت می کنند از امروز تشکیل می شود، گفت: رئیس جمهور باید با سند ثابت کند چرا به ملت توهین کرده است.
عباسی با بیان اینکه ما از این قضیه کوتاه نمی آییم، خاطرنشان کرد: حکومت اسلامی باید تمدن نوین اسلامی را محقق کند. باید انحراف لیبرال ها زدوده شود. جمهوری اسلامی انقلابی یعنی جمهوری اسلامی که در آن پیشرفت سلول های بنیادی و غیره را شاهد هستیم، اما جمهوری اسلامی لیبرالی می گوید هواپیما از خارج بیاورید. جمهوری اسلامی موفق نمی شود مگر دست از لیبرالیسم بردارد.
رئیس اندیشکده یقین تاکید کرد: هر کس زمینه را برای پیاده کردن لیبرالیسم در این کشور آماده کند زمینه را برای نابودی شریعت اسلام فراهم می کند لیبرالیسم جوهره اش با اسلام در تضاد است.
وی خطاب به برخی از مسئولین گفت: چرا شما به فکر نظام بانکداری ربوی نیستید؟ مگر مراجع نگفتند این سیستم ربوی است پس چرا کاری نمی کنید؟ جایی که نظر مراجع در حکومت دینی زمین بماند و حرف لیبرالی در دولت و مجلس ریشه دار شود در آنجا حجت بر جوانان انقلابی برای مواجهه با شما تمام خواهد شد.
عباسی جنبش مردمی ادای قسط، مسئله زدودن لیبرالیسم در جهاد کبیر، توجه به فتنه بعدی در انتخابات سال 96، داشتن روحیه انقلابی در تحول خواهی و برگشتن به اقتصاد مقاومتی و درون زا را مهم دانست و بیان کرد: اقتصاد جهانی با 60 تریلیون دلار بدهی نمی تواند اقتصاد ما را نجات دهد باید جلوی واردات بی رویه کالاها از شرق و غرب را بگیریم چرا که با ورود کالای خارجی شغل برای بیگانه ایجاد کرده ایم ما شرمنده ایم که اجازه دادیم درهای کشور باز شود. سیاست درهای باز نیز نوعی فتنه است چرا که با وجود تحریم ها سرمایه گذار نمی تواند در کشور ما سرمایه گذاری کند.
رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: آمریکا اجازه نمی دهد سیاست درهای باز چین در ایران اجرا شود بلکه به دنبال اجرا شدن سیاست های درهای باز تایلند است که متاسفانه یکی از مسئولین ما نیز گفته گردشگر زمانی به کشوری می رود که تحمل فرهنگی در آن بالا باشد این یعنی که در مشهد هتل خارجی بسازند و افراد خارجی بدون حجاب در این شهر زیارتی حضور داشته باشند ما باید به این نفوذ فرهنگی اخلاقی حساس باشیم.
تهیه کننده: طیبه علیزاده