به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بحرینی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در اولین کنفرانس«تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی» در تالار رازی دانشکده بهداشت گفت: مقام معظم رهبری شعار امسال را « اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» گذاشتند، که به نظر من این کلمات دنیایی از مطالب است که با لحاظ تاریخی و مذهبی در بین ایرانیان ریشه داشته است.
وی تصریح کرد: در گذشته ملت ایران اصلا اهل اسراف نبود و به نعمتهای خدا بیحرمتی نمیکردند. حتی روستاها نیازهای شهرها را تولید میکردند و بسیاری از خانوادههای ایرانی در منازل خود مایحتاجشان را تولید میکردند.
بحرینی با اشاره به اینکه در پیشینه مردم کشور حرف زیادی از اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی تصور اشتباهی از اقتصاد مقاومتی دارند و آن را اقتصادی ریاضتی میدانند؛ در صورتی اقتصادی مقاومتی به معنی هزینه کردن بودجه به موقع است.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای غربی اصل اقتصاد مقاومتی را بهتر از ایران رعایت میکنند، شاید به این دلیل که دلارهای نفتی به کشورهایشان سرازیر نمیشود.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی با بیان این نکته که موضوع سلامت در پیشگیری و درمان اهمیت ویژهای در جامعه دارد، ابراز داشت: سلامت جامعه شاخص اصلی برای پیشرفت در بخشهای مختلف است و امکان پویا سازی اقتصاد را فراهم میکند.
بحرینی تصریح کرد: در سالهایی که تحریمهای ظالمانه علیه ایران شکل گرفت، حوزه سلامت دچار چالش و محدودهای ایجاد شد و این محدودیتها به دلیل کمبود دارو و تجهیزات پزشکی بود که به دلیل این امر هزینههای دارویی و تجهیزات افزایش یافت.
وی تاکید کرد: تغییر ساختار در راستای مقاومسازی اهمیت دارد، چراکه این نوع اقتصاد آینده کشور را تاحدودی زیادی در موارد مختلف واکسینه میکند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این موضوع که این دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی 23 پروژه انجام داده است، گفت: اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی از خروج مقدار زیادی ارز جلوگیری میکند و همچنین میتوانیم پذیرای بیماران خارجی جهت درمان آنان باشیم.
لازم به ذکر است ،در مدت زمان فراخوان این کنفرانس ۴۰۵ مقاله به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد ۲۰۰ مقاله در بخش های سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است.