اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنیدj
توسلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص عملکرد چهارساله دولت در زمینه های مختلف با بیان اینکه هیچ نقطه روشنی در اقدامات وزرای دولت تا کنون مشاهده نشده که بیش از کارهای عادی و روتین باشد، گفت: اقدامات دولت غالبا در راستای کارهای عادی، معمولی و همیشگی و در بسیاری از نقاط همراه با افت و کاستی بوده است؛ چرا که اکثر افتتاح هایی که انجام شده عمده کارهای آن در دولت های سابق انجام شده و میراث دولت کنونی تنها روبان های قرمز برای افتتاح آن بوده است و اقدامی چشمگیر در راستای توسعه و آبادانی کشور دیده نشده است.
وی افزود: اکنون در دولت وزیری را نمی توان پیدا نکرد که به علت کم کاری یا کارهای اشتباه به کشور آسیب نزده باشد، مواردی که شاید برای اولین بار در تاریخ دولت های پس از انقلاب همه وزرای یک دولت دارای اشتباهات فاحشی به این شدت بوده اند که از جمله آنها می توان به ناتوان خواندن ایرانیان در کسب افتخارات جهانی ورزشی توسط وزیر ورزش و جوانان، ناتوان و قادر نبودن ایرانیان به اداره چاه های نفتی خود و واگذاری آن به شرکت های خارجی به واسطه قرار دادهای ننگین نفتی توسط وزیر نفت اشاره کرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب ادامه داد: اهتمام برای احیای صنعت خارجی با افزایش واردات و تعطیلی کارخانه های ایرانی توسط وزیر صنعت و تجارت و اختلاس های ۸۰۰۰ میلیاردی در وزارت آموزش و پرورش تا اولویت دانستن کنسرت به جای اقتصاد و معیشت مردم برای دولت همه و همه نشان از آن دارند که دولت هیچ عزمی در حل مشکلات مردم ندارد.
توسلی بیان داشت: البته مشکلات در هر دولتی وجود دارد و این طبیعی است؛ اما مشکلات بنیادین و اساسی مشکل ساز برای کشور قابل توجیه نیست؛ اینکه تفکر دولتی نگاه به خارج از کشور و اعتقاد به ناتوانی در داخل کشور باشد، این مشکل و معضل اصلی کشور است.
وی تصریح کرد: مشکلی که خستگان راه انقلاب با بهانه تراشی با عناوینی چون ارتباط با دنیا و قبول کردن قدرت های بزرگ، ناتوانی و منفعت طلبی خود را توجیه می کنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب ادامه داد: شاید بتوان اصلی ترین مصداق این مشکلات را در قراردادهای نفتی دانست که خود به تنهایی خسارت محض برای چند ده سال کشور است، خساراتی که حاصل نگاه «ما نمی توانیم» و نگاه تعاملی با کشورهای غربی است.
توسلی گفت: افت اصلی دستاوردهای انقلاب این نگاه است و تا مادامی که این نگاه در کشور حاکم باشد، ما نباید انتظار اشتغال جوانان کشور و یا امید به حل مشکلات توسط برخی دولت مردان باشیم که حقوق های نجومی را برای خود تصویب می کنند.
وی افزود: البته رفتار دولت در نقش آفرینی های منطقه نیز گویا این موضوع است؛ چراکه در قضایای بحرین، عربستان، یمن، کشمیر و آذربایجان رفتارها گویای همین موضوع بود که دولت اهتمامی برای حمایت از مستضعفین ندارد و در تلاش برای القای این موضوع است که مشکلات کشور را به این موضوع گره بزند و برجام ۲ و۳ و۴ .. انجام دهد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب با بیان این که البته دولت دستاوردهایی نیز برای ملت ایران داشته است، گفت: اصلی ترین دستاورد دولت موضوع برجام بود که به مردم و ملت ثابت کرد دل بستن به دولت های مستکبر که همیشه غیر قابل اعتماد بوده اند، خطاست.
توسلی ادامه داد: اعتماد به آمریکا و دولت های استکباری باعث عقب ماندگی کشور می شود و به طبع آن تنگنای بیشتر مردم به علت عدم توجه به مشکلات کشور را به همراه خواهد داشت که این موضوع در این دولت محقق شد و نشان داد که همه اقدامات کشور را به برجام گره زدن پایانی جز ناکارآمدی در دولت ندارد و کار تا جایی پیش می رود که همانند موضوع قطار تبریز- مشهد و فاجعه منا منجر به غفلت مسئولین و باعث از دست دادن جان هم وطنانمان می شود.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که مشکلات دولت ناشی از تفکر حاکم بر دولت است که اگر چهار سال دیگر یا حتی ۲۰۰سال هم بماند کشور را هر روز بیشتر به دره ناامنی اقتصادی و سیاسی نزدیک خواهد کرد و دولتمردان نیز بدانند که امسال نه سال ۹۲ است، نه سال ۹۳ است و نه سال ۹۴ و ۹۵، بلکه سال پیش رو سال امتحان است و رای مردم از امکانات دولت بررنده تر است.