اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام پناهیان روز جمعه در سلسله نشستهای تحلیل سیاسی که توسط هیئت انقلابی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان برگزار شد، گفت: رئیس جمهور باید بتواند وفاق ملی ایجاد کند و این روحیه در رئیسی وجود دارد، اما روحانی نمی تواند وفاق ملی ایجاد کند. در واقع روحانی خودش را به یک حاشیه برده و و با یک تفکر خاصی مبارزه می کند.
وی با بیان اینکه فراجناحی بودن رئیسی و اینکه مورد احترام تمام جریان ها و نخبگان کشور به صورت حداکثری است، یک امتیاز بزرگ برای او محسوب می شود، افزود: رئیسی با تمام وزارت خانه ها و بسیاری از مدیران ارشد وزارتخانه ها که معمولا هم ثابت می مانند، ارتباط داشته است؛ به عنوان نمونه در وزارت نفت می داند که باید سراغ چه کسی برود و چه مشکلاتی وجود دارد. در واقع اینها تجربیات 20 سال قبل تاکنون رئیسی است که توانمندی خوبی محسوب می شود.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: رئیسی در زمان ریاست سازمان بازرسی، سه مرتبه نمایشگاهی از مشکلات کشور به همراه با ارائه راه حل های رفع این مشکلات را برگزار کرد که همان ها بهترین برنامه برای کسی است که بخواهد رئیس جمهور شود.
پناهیان با بیان اینکه در این سرو صداها و به حاشیه کشاندن ها فرصت لازم برای ارائه برنامه های رئیسی وجود ندارد، اضافه کرد: رئیسی آدم پر سر و صدایی هم نیست که در تبلیغات انتخاباتی بخواهد خود را جا بیندازد و مدام ادعا و سر و صدا کند.
وی با اشاره به اینکه عارف، ناطق نوری و رئیس دولت اصلاحات نظراتی را که در مورد سازمان بازرسی کشور و نقش این سازمان در ارتقاء وضعیت وزارتخانه ها در زمان ریاست رئیسی بیان کرده اند، نظرات روشنی هستند، اضافه کرد: رئیسی در جلسات هیات دولت اصلاحات شرکت و به وزارتخانه ها برای حل مشکلاتشان راهنمایی می داده و جالب اینجاست که آنها هم می پذیرفتند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه من نمی خواهم برای رئیسی تبلیغات خاصی انجام دهم، اما واقعیت این است که انتخابات ما به قدرت مناظره کردن وابسته شده و این اصلا خوب نیست، گفت: رئیسی یا باید در مناظرات منم منم راه بندازد و یا اینکه خیلی ها بیایند و از او تعریف کنند.
پناهیان تصریح کرد: رئیسی در این یک سالی که در تولیت آستان قدس رضوی بوده، تحول به معنای واقعی ایجاد کرده و برخی ها هم با توجه به عملکرد او گفته اند که چه راحت و ساده می توان تغییر ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه رئیسی اهل تصمیم گیری های بزرگ است، اضافه کرد: به نظر من رئیسی به هر یک از نخبگانی که دارای گرایش های سیاسی مختلفی هم هستند، بگوید که با دولت او همکاری کند، آنها از خدا می خواهند و این یک آبرو برای آنهاست.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: در انتخابات ریاست جمهوری نباید به دنبال سابقه اجرایی و سازمانی در بین کاندیدا باشیم. واقعیت این است که رئیس جمهور باید مدیران خوب را هدایت کند؛ البته اگر رئیس جمهور سابقه اجرایی و سازمانی هم داشته باشد، این خوب است و به تجربیاتش افزوده می شود.
پناهیان با بیان اینکه اگر رئیس جمهور قدرت رهبری مدیران اجرایی را نداشته باشد، وزرا را در حد معاونین خود انتخاب می کند و نمی تواند وزیر خوبی برگزیند، تصریح کرد: مرحوم هاشمی از نظر مدیریتی می توانست مدیران را رهبری و هدایت کند و این در حالی بود که او به غیر از ریاست مجلس هیچ سابقه اجرایی نداشت.
وی با اشاره به اینکه ما رئیس جمهوری می خواهیم که هیات دولت را اداره کند، افزود: روحانی نیز مدیریت اجرایی خاصی نداشته و تنها شورای امنیت ملی را اداره می کرده و اهل تصمیم گیری های کلان و موضوعات حساس بود. با این حال سوال این است که کدام یک از روسای جمهوری تا به حال سابقه 10 سال نظارت بر تمام وزارتخانه ها را داشته، اما رئیسی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری این ویژگی را داراست؛ بنابراین سابقه و رزومه او از مابقی کاندیداها بیشتر است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی ها رئیس جمهور این است که مورد وفاق اکثر نخبگان جامعه قرار بگیرد و اکثریت جامعه بتوانند با او کار کنند، گفت: اینکه رئیس جمهور فقط شعار بدهد، کافی نیست. ما مطمئن هستیم که روحیه آقای رئیسی به گونه ای است که می تواند اکثر نخبگان را جلب به همکاری کند.