اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از دانشگاه آزاد علی محمدنوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در اجرای رهنمود اخیر مقام معظم رهبری درخصوص اهتمام به آموزشهای فنی حرفهای، ماموریت مراکز سما در این دانشگاه تغییر میکند و به مراکز آموزشهای فنی حرفهای تبدیل میشوند.
وی افزود: یکی از مهمترین چالش های جامعه وجود فارغ التحصیلان بی کار دانشگاه ها است، اگر چه سازمان فنی حرفه ای کشور و دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت های بسیاری برای تربیت فارغ التحصیلان کارآفرین و مهارتی هستند اما نیاز است تا مقدماتی تهیه شود تا مجلس و دولت با نگاه ویژه از این طرح حمایت کنند.
سرپرست دانشگاه آزاد عنوان کرد: مصوباتی از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی نیاز است تا بخش صنعت و خدمات از افراد دانش آموخته دوره کاردانی بیشتر بهره گیرند.
نوریان خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بویژه سازمان سما این آمادگی را دارد تا بخش قابل توجهی از ماموریت وزارت کار در ایجاد اشتغال و تربیت متخصصان کارآفرین را برعهده گیرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی این آمادگی را دارد تا جامعه هدف را در اختیار سازمان فنی و حرفه ای قرار دهد، افزود: هدف اصلی از همکاری سازمان فنی و حرفه ای و دانشگاه آزاد اسلامی باید این موضوع باشد که حلقه های گمشده آموزش مهارت محور را در جامعه پیدا کرده و چالش ها را برطرف سازند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر بخش عمده ای از تحصیلات تکمیلی کشور در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است. سعی ما این است که پایان نامه های تولید شده توسط دانشجویان این مقاطع را کیفی و به سوی حل مشکلات صنعت و خدمات جامعه سوق دهیم.
محمدامین سازگار نژاد معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: نظام آموزشی ما یکپارچه نبوده و همین عدم هماهنگی باعث رفتارهای واگرایانه، پرهزینه و موازی برای کشور شده است.
وی مهمترین وظیفه سازمان فنی و حرفه ای کشور را ایجاد پلی میان اشتغال و آموزش عنوان کرد و گفت: این ارتباط در حال حاضر از طریق اینترنت در بیش از ۵۸۰ مرکز دولتی و غیر دولتی در حال انجام است.
معاون وزیر کار، رفاه و تعاون تاکید کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در آزمون های صلاحیت عمومی این سازمان شرکت کرده و گواهینامه مهارت دریافت می کنند.
سازگار نژاد به ارائه پیشنهادهای این سازمان برای همکاری بیشتر با دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و افزود: برگزاری مسابقات جهانی، کارآموزی دانشجویان، به اشتراک گذاری بانک های اطلاعاتی، برگزاری دوره های مهارتی، آموزش مدرسان و غیره می تواند از زمینه های همکاری مشترک دو سازمان باشد.
در این جلسه مقرر شد، کمیته ای متشکل از کارشناسان دو سازمان تشکیل و زمینه های همکاری هر دو نهاد مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.