اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
بهنام بهرامزاد سوادکوهی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص دیدار هر ساله رهبر انقلاب با دانشجویان در ماه مبارک رمضان گفت: ضمن سلام به روح حضرت امام(ره)، که با درایت و جهان بینی که داشتند نظام تربیتی در دنیایی بوجود آوردند که مادی گرایان و دنیاپرستان را دچار بهت کرده و توانست به عنوان انسان کامل زمینه پرورش فکر و روح را بوجود بیارند؛ لازم می دانم با توجه به دیداری که با رهبر انفلاب در آخر این هفته داریم چند نکته ای را عرض کنم.
وی افزود: اهمیت این دیدار را می توانیم با نگاه به سالیان گذشته و مسائل مطرح شده توسط رهبر انقلاب دریابیم. اینکه سطح دغدغه ها و راهنمایی های مقام معظم رهبری و انتظاراتی که در این جلسه مطرح می شود تا حدی متفاوت از برنامه های دیگر است که این هم ناشی از نگاه ویژه رهبر انقلاب به دانشجویان و جوانان است. این را هم باید یادآور شوم که این نگاه دو طرفه است و از جانب دانشجویان هم این تشنگی و علاقه وجود داره تا بتوانند به راهبردی مناسب برای فعالیت هایشان در دانشگاه و جامعه برسند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران تصریح کرد: وظیفه اصلی دانشجو درس خواندن و رشد علمی و دانش کشور است، متاسفانه فضای برخی از دانشگاه ها زمینه ورود دانشجویان را برای تحقق اقتصاد دانش پایه فراهم نکرده و فقط در حد اسم چند مرکز رشد باقی مانده است، بدون اینکه در عمل دانشجو را وارد فعالیت دانش بنیانی کند.
بهرامزاد ادامه داد: نکته ای که باید اشاره کنم، آمادگی و رشد نسل سوم و چهارم انقلاب در راستای خدمت به نظام جمهوری اسلامی و پایبندی شان به آرمان های امام (ره) است. با بررسی اتخاذ مواضع عمومی این نسل و مقایسه اش نسبت به کسانی که با خودخواهی خودشان را صاحب انقلاب می دانند؛ اما برای حفظ میزشان محافظه کارانه رفتار می کنند، به انقلابی بودن نسل جدید پی می بریم.
وی تصریح کرد: خواص شناسی مدبرانه دانشجویان و انتخاب گفتمان رهبری به عنوان مرجعی راهگشا، یکی از ویژگی های دانشجوی امروز است. این موضوع را اگر در کنار نوع تصمیم گیری مسئولین پیر و بیحال امروز بگذاریم، متوجه انتخاب صحیح جوانان در رابطه با خواص خواهیم شد و کسب راهنمایی بلاواسطه جوانان از منویات رهبر انقلاب را مشاهده می کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران تصریح کرد: نمونه بارز این موضوع در رابطه با عدم تاثیرپذیری از ژست های روشنفکرانه غلط و بروز این امر بویژه در رفتار حسنه استکبارستیزی است.
بهرامزاد ادامه داد: متاسفانه یکی از مسائلی که گریبان دانشگاه را گرفته، امنیتی کردن دانشگاه با حربه های مختلف و کشاندن مسائل دانشگاه به بیرون از دانشگاه است، مثل همین قضیه یکی از دانشجویان ملایر که مجموعه ای از درون دانشگاه با همدستی فضای خارج از دانشگاه قصد فشار به دانشجویان مطالبه گر را دارند و از این دست تصمیمات را در دانشگاه های دیگر هم می شود مشاهده کرد. مثل برخورد امنیتی با حضور اساتید انقلابی و منتقد، تا بتوانند به این نحو میز خودشان را حفظ کنند. آزاداندیشی و بحث و نقد علمی از تاکیدات صریح مقام معظم رهبری است، که این نوع تصمیمات مسئولین برخی از دانشگاه ها مطلب دیگه ای را متبادر می کند. این خوی محافظه کارانه بعضی از مدیران، مخالف ارتباط دانشگاه با جامعه و تاثیر دانشجو بر جامعه است.
وی تصریح کرد: آن چیزی که عیان است، ما با جوانان و دانشجویانی مواجه هستیم که همیشه آماده حضور جهت تعالی کشور هستند و دغدغه هایی مثل مطالبه گری و عدالتخواهی و شهادت طلبی جوانان برای تحقق آرمان های انقلاب و جهانی سازی گفتمان امام، بخوبی این موضوع را روشن می کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که نسل حاضر با این ویژگی، تربیت یافته گفتمان حضرت امام( ره) و رهبر انقلاب هستند و این عبارت را با افتخار بیان می کنیم که «نحن ابناء الخمینی»