چهلویکمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویان، معتبرترین رقابت ریاضی بین دانشجویان نخبه علوم ریاضیات به میزبانی دانشگاه شهرکرد از ۱۴ تا ۱۷ شهریورماه برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسابقات ریاضی دانشجویان ایران معتبرترین رقابت ریاضی بین دانشجویان نخبه علوم ریاضیات است. در گذشته، مسابقات در دانشگاههای مطرح و طراز اول کشور مانند صنعتی شریف، تهران، علم و صنعت و صنعتی اصفهان برگزار شده است. میزبانی چهل و یکمین دوره از این رقابت توسط دانشگاه شهرکرد پذیرفته شده است. برگزاری این رقابتها دارای سابقهای طولانی است و نخبگان زیادی از جمله مریم میرزاخانی در دورههای گذشته این رقابتها شرکت کردهاند.
علت اینکه دانشگاه شهرکرد در بین دیگر دانشگاههای کشور برای میزبانی انتخاب شده است، داشتن ساختار مستقل دانشکده ریاضی، ظرفیت خوب هیأتهای علمی، برتری علمی دانشگاه و نیز آب و هوای مناسب استان در این زمان از سال است.
خوش سیر دبیر چهلویکمین مسابقه ریاضی دانشجوئی ایران هدف استانی از برگزاری این مسابقات را معرفی ظرفیتهای علمی و گردشگری استان دانست و در خصوص اهداف کشوری آن گفت: استعدادیابی، هدایت و نیز معرفی نخبگان ریاضی ایران به جوامع علمی دنیا از جمله اهداف برگزاری این رقابت است.
خوش سیر ادامه داد: این رقابت از 14 تا 17 شهریورماه 96 با حضور 200 تن از دانشجویان نخبه دوره کارشناسی از 40 دانشگاه معتبر کشور و با همراهی 70 عضو هیأت علمی و نخبگان ریاضی ایران، به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد و از جمله امتیازاتی که برای برگزیدگان این رقابت بزرگ وجود دارد میتوان به بورسیه علمی در دانشگاههای معتبر دنیا، استفاده از خدمات بنیاد ملی نخبگان، پذیرش بدون آزمون دکترا در دانشگاههای طراز اول کشور و راهیابی به المپیادهای جهانی ریاضیات اشاره کرد.
این مسابقه در مواد «آنالیز ریاضی»، «جبر خطی» و «سؤالات ابتکاری» برگزار میشود. تیمهای شرکتکننده متشکل از یک نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به عنوان سرپرست و حداکثر 5 نفر از دانشجویان دوره کارشناسی علوم ریاضی است.
رئیس دانشکده ریاضی دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه گروه ریاضی این دانشگاه در سال 90 به طور مستقل به عنوان دانشکده به فعالیت علمی پرداخته است افزود: سه گروه آموزشی ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر در این دانشکده فعال است و تعداد 300 نفر دانشجوی کارشناسی، 110 نفر دانشجوی ارشد در 8 گرایش، 30 نفر دانشجوی دکترا در6 گرایش عمده و نیز 25 نفر هیأت علمی با مراتب آکادمیک استاد تمام، دانشیار، استادیار و مربی مشغول به فعالیت هستند.
گفتنی است معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و مسئولین استانی و دانشگاهی از جمله میهمانان مراسم اختتامیه این رقابتها هستند.