معاون پژوهشی دانشگاه آزاد از تدوین آیین نامه حمایت از نخبگان در دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه هیئت امنای دانشگاه آزاد، دکتر رهبر ماموریت پیگیری احداث دانشگاه نوآور را به یک هیئت سه نفره شامل معاون پژوهشی دانشگاه آزاد و دکتر تهرانچی و دکتر راد محول کردند تا مقدمات آن فراهم شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیژن رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه آزاد در نشست خبری که ظهر امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد گفت: یکی از مهمترین برنامه هایی که در معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد دنبال می شود برنامه جذب نخبگان می باشد برهمین اساس آیین نامه حمایت از نخبگان در حال تدوین است. برنامه ریزی هایی برای جذب نخبگان داشتیم تا 100 نفر اول کنکور را جذب کنیم و دنبال این هستیم تا ایین نامه با توجه به پتانسیل های قانونی موجود در کشور برای جذب حداکثری نخبگان طراحی و تنظیم شود که بستر اصلی این کار در باشگاه پژوهشگران جوان مهیا است.
وی در ادامه افزود: برای هفته پژوهش دانشگاه آزاد در سه سطح واحدها، استان ها و سطح ملی برنامه هایی شامل برگزاری نمایشگاه، کارگاه و سخنرانی علمی پژوهشی دارد و ستاد هفته پژوهش در واحدهای دانشگاه آزاد تشکیل شده و پژوهشگران برتر در 7 گروه آموزشی معرفی می شوند.
رنجبر با اشاره به گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد گفت: یکی از برنامه های هفته پژوهش گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری است که روز 26 آذر ماه برگزار می شود در کنار این نمایشگاه سراسری هفته پژوهش را برگزار می کنیم که محصولات مراکز رشد واحدها ارایه می شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تصریح کرد: شعار ما پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری با زیربنای تولید و اشتغال می باشد و پژوهشگران برتر در این دانشگاه مورد تشویق مالی قرار می گیرند. هم چنین به منظور ارایه تشویق های بیشتر مجوزهایی به واحدها ارایه می شود تا حمایت های مادی و معنوی از نخبگان داشته باشند.
وی با اشاره به هدفمند کردن پایان نامه ها در دوره ارشد و دکترا گفت: قرار است پایان نامه ها طوری سامان دهی شوند که به سمت حل مشکلات مردم پیش برویم در این دو ماه نیز باشگاه پژوهشگران جوان را موظف کردیم که 300 دفتر این باشگاه فعالتر شوند.
رنجبر ادامه داد: وزارت نفت قراردادی با 9 دانشگاه کشور دارد که دانشگاه آزاد نیز یکی از آن دانشگاه ها به شمار می رود این قرارداد منجر به تشکیل انستیتو در واحد علوم تحقیقات شد و مخزن اولی که به این دانشگاه داده شد در خشکی قرار داشت که برای ادامه این همکاری بنا شده به دانشگاه مخزن نفتی در آب و در منطقه پارس جنوبی داده شود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار داشت: پیشرفت قابل توجهی در ارتباط با صنعت داشتیم که همین امر وزارت صنعت را هم وا داشت تا بررسی هایی انجام دهد تا هر دانشگاهی را در حوزه های فعال تر برای ارتباط و همکاری انتخاب کنند.
وی تاکید کرد: هم چنین از افراد و تیم مترجمین در دانشگاه دعوت شده تا مقالات معتبر حوزه علوم انسانی را به زبان انگلیسی ترجمه کنند که این اتفاق موجب افزایش برون داد دانشگاه در خارج از کشور می شود. یکی دیگر از وظایف ما استانداردسازی آزمایشگاه ها بود که توانستیم کتاب ایمنی زیستی در آزمایشگاه های میکروبیولوژی و پزشکی را به چاپ برسانیم.
رنجبر به تشریح آماری از تعداد آزمایشگاه های دانشگاه آزاد پرداخت و گفت: در حال حاضر 6739 آزمایشگاه و 3399 کارگاه داریم و خدماتی در حوزه های صنعت و فناوری ارایه می شود که تعداد آنها به 23 هزار و 405 خدمت می رسد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد در ادامه اظهار داشت: در این دانشگاه نخبگان بی مدرک نیز جذب می شوند تا بتوانیم از پتانسیل آنها استفاده کنیم و هم چنین 25 هکتار زمین در پردیس تهران داریم که می خواهیم پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد را در آن احداث کنیم و در این پارک یک دانشگاه نوآور تاسیس شود معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری نیز علاقه زیادی دارد تا این همکاری صورت گیرد چرا که با احداث این دانشگاه حلقه اتصالی بین پارک پردیس و دانشگاه آزاد ایجاد می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: طبق مصوبه ای که در هیئت امنای دانشگاه آزاد به تصویب رسید دکتر رهبر ماموریت پیگیری احداث دانشگاه نوآور را به یک هیئت سه نفره شامل معاون پژوهشی دانشگاه آزاد و دکتر تهرانچی و دکتر راد محول کردند تا مقدمات آن فراهم شود.