معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۱۳ دانشگاه کشور با تشکیل کنسرسیوم پژوهشی و فناوری به منظور کمک به حل مشکلات زیست محیطی ایران تفاهم کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مسعود برومند گفت: دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، شیراز، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، علم و صنعت ایران، تبریز، علامه طباطبایی، اصفهان، فردوسی مشهد، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان و خواجه نصیرالدین طوسی در همکاری با یکدیگر به یاری مشکلات زیست محیطی آمدهاند.
وی افزود: فعالیت این دانشگاهها با یکدیگر تجمیع و در نتیجه به دبیرخانه ارسال شد؛ برخی دانشگاهها به نمایندگی از بقیه با سازمان محیط زیست وارد فعالیت شدند و قرارداد بستهاند. دکتر برومند درباره آخرین اقدامات دانشگاههای همکار در زمینه حل مشکلات زیست محیطی گفت: دانشگاههای معین در مراکز استانهایی که مشکل آلودگی دارند تیم و کارگروههای مشترکی تشکیل دادهاند و با به کارگیری پژوهشگران مشترک به دنبال یافتن راهکارهایی برای حل معضلات زیست محیطی هستند.
پیشتر نیز مسعود تجریشی معاون سازمان حفاظت محیط زیست درباره اقدامات و توانمندیهای صورت گرفته از سوی دانشگاههای مختلف، گفته بود: دانشگاه اصفهان در زمینه تدوین استاندارد و شیوه نامه ملی برای به دست آوردن سیاهه انتشار برای شهرهای ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه طرح کاهش آلودگی خودرو، دانشگاه تبریز در زمینه بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای کلانشهرها، دانشگاه تهران در زمینه مدل سازی آلودگی ریزگردها، دانشگاه شهید بهشتی در زمینه تصفیه پسابهای صنعتی، دانشگاه شیراز در زمینه پتانسیل تالابها و دریاچههای خشک شده و دانشگاه علم صنعت ایران نیز در زمینه ارزیابی آلایندههای موجود در هیدرو کربنهای سوخت اعلام آمادگی کردهاند.