رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری گفت: برای ایجاد توسعه پایدار باید فناوری خود را مبتنی بر اطلاعات مکانی کنیم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، یاسر ابراهیمیان، رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهم نامه سازمان نقشه برداری کشور و معاونت علمی و فناوری گفت: فناوری ژئوماتیک در مرکز توسعه فناوری راهبردی جایگاه ویژهای نداشته، به طوری که همواره به عنوان یک میان رشته در نظر گرفته شده است در سالهای گذشته با حمایت معاون ستاد توسعه حمل و نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری ژئوماتیک را راه اندازی کرده ایم.
ابراهیمیان با بیان اینکه اولین مرکز فناوری ژئوماتیک امروز تاسیس شده است، اظهار کرد: بیش از دو برابر بودجه سایر مراکز به این مرکز اختصاص داده شد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بدون کمک سازمان نقشه برداری نمیتواند به اهداف خود دست یابد.
رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی با بیان اینکه در این مدت چند هدف را دنبال کرده ایم، گفت: در این راستا باید نقشه جامع اصلاح شود همچنین سند راهبردی توسط نهادی تصویب شود که اجرای آن برای همه سازمانها الزام آور باشد. قانون برنامه توسعه مدتی دیگر اجرا خواهد شد و امیدواریم برنامه ژئوماتیک نیز در آن گنجانده شود.
وی با بیان اینکه ۷۰ شرکت دانش بنیان را شناسایی کرده ایم، گفت: به دلیل عدم وجود تخصص ژئوماتیک بسیاری از شرکتها سخت دانش بنیان شده اند. ما اعتقاد داریم ژئوماتیک (اطلاعات مکان محور) زیربنای توسعه پایدار است؛ بنابراین نیاز است تا اطلاعات شرکتهای دانش بنیان در اختیار سازمان نقشه برداری قرار گیرد.
ابراهیمیان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میتواند خدمات زیادی را در این زمینه ارائه دهد که از جمله آنها حمایت از سازمان نقشه برداری کشور در جهت ایجاد کارگاههای تخصصی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید اثبات کنیم که اگر میخواهیم توسعه پایدار داشته باشیم باید فناوری خود را مبتنی بر اطلاعات مکانی کنیم و همه ما باید تلاش خود را انجام دهیم تا این اتفاق بزرگ در کشور رخ دهد.