رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: پس از انقلاب اسلامی رتبه علمی دانشگاهها و آموزش عالی در سطح جهانی جایگاه بسیار بالایی یافته است.
محمد حسین امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تبریک سالگرد انقلاب اسلامی درباره وضعیت توسعه کمی و کیفی دانشگاهها بعد از انقلاب اسلامی گفت: به غیر از حوزه نظامی تنها حوزه دیگری که به تمام وظایف خود به صورت کامل عمل کرده و کشور را به خودکفای کامل رسانده، حوزه آموزش عالی است.
امید ادامه داد: اکنون آموزش عالی در تمام زمینهها خودکفا است؛ در حالی که قبل از انقلاب حتی برای دوره کارشناسی باید دانشجویان را به خارج از کشور اعزام میکردیم. اما خوشبختانه امروزه تمام دورهها در مقاطع تحصیلی مختلف در داخل کشور و توسط دانشگاه ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه پس از انقلاب رتبه علمی دانشگاهها و آموزش عالی در سطح جهانی جایگاه بسیار بالایی یافته است، تصریح کرد: گمان میکنم این پیشرفت و موفقیت تنها مربوط به آموزش عالی کشور است؛ به طوری که تا کنون شاهد این میزان استقلال در حوزههای دیگر همچون صنایع، کشاورزی و ... نبودهایم.
امید با اشاره به اینکه بزرگترین چالش ما در حوزه آموزش عالی محدودیت منابع است، تصریح کرد: اکنون برای توسعه پژوهشهای کاربردی با محدودیت منابع مواجه هستیم، اما همواره از نیروی انسانی، توان و انگیزه لازم برخوردار بودهایم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاهها در تمام زمینهها در حل مشکلات کشور موثر بودهاند. اما بخشی که در پژوهشهای کاربردی کم رنگ دیده میشود در حقیقت به عدم تقاضا از سوی افراد دیگر برمیگردد. لازم است تا بخشهای اجرایی نیازها و مشکلات خود را به دانشگاهها ارجاع دهند؛ زیرا دانشگاهها توان پاسخ گویی در تمام زمینهها را دارند.