دبیر سومین جشنواره ملی جهادگران گفت: چهارمین دوره جشنواره جهادگران با عنوان شتاب دهی گروههای جهادی در دو بخش تخصصی و هنری برگزار میشود که در این دوره بخش نماهنگ هم به آن اضافه شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید فرقانی، دبیر سومین جشنواره ملی جهادگران گفت: چهارمین دوره جشنواره جهادگران با عنوان شتاب دهی گروههای جهادی در دو بخش تخصصی و هنری برگزار میشود که در این دوره بخش نماهنگ هم به آن اضافه شده است.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این جشنواره، اظهار داشت: جشنواره ملی جهادگران به دنبال نمایش الگوها و فعالیتهای فعالین جهادی کشور بوده که دارای ابعاد تخصصی و هنری است. در بعد تخصصی به طرح ها، الگوها و مدلهای فعالین جهادی میپردازدیم.
فرقانی افزود: در این بعد تخصصی گروههای جهادی هر مدلی که در فعالیتهای شان دارند، میتوانند آن را نشر دهند تا دیگر گروههای جهادی هم از این مدل استفاده کنند.
دبیر جشنواره ملی جهادگران تصریح کرد: برای آنکه طرحهای غنی به دست مان برسد، علاوه بر ارسال فراخوان، سعی کردیم تا به لحاظ آموزشی آنها را در این امر کمک دهیم؛ به همین دلیل پیش رویدادهایی را برگزار کردیم، یعنی به ارائه آموزشهای لازم برای آنها پرداختیم تا در این مسیر هدایت شوند و طرحهای کیفی تری را به جشنواره بیاورند.
وی بیان کرد: جشنواره ملی جهادگران را با واژه شتاب دهی الگوهای جهادی آغاز کردیم و به نوعی به دنبال شتاب دهی طرحهایی هستیم که در سطح کشور قابلیت گستردهتر شدن و کمک رسانی بیشتر به مناطق محروم را دارند.
فرقانی ادامه داد: گروهها موضوعی را انتخاب میکنند و پس از بررسی آن موضوع، طرح را برایمان میآورند و ما پس از ارائه مشاورههای لازم، آنها را ارزیابی میکنیم و در صورت موفقیت، حمایتهای لازم را از آنها خواهیم داشت. البته در مرحله پایانی این گروهها را به دستگاه ها، نهادها و اشخاصی معرفی میکنیم که تمایل دارند در این طرحها سرمایه گذاری کنند.
وی اظهار داشت: از آنجا که جشنواره ملی جهادگران در راستای ترویج گفتمان سازی حرکت جهادی است؛ در بعد رسانه ای، قبلا در دو بخش عکس و مستند بود، اما در این دوره سعی داریم بخشهای دیگری را هم به آن بیفزاییم. همچنین در سالی که گذشت بالغ بر ۳ هزار شرکت کننده داشتیم که ۱۲ هزار اثر از گروههای جهادی دریافت شد.
دبیر جشنواره ملی جهادگران خاطرنشان کرد: در پیش رویداد، آموزشهای لازم اعم از نحوه ارائه تکنیک به همه گروهها ارائه شد و در روز داوری ۱۶ نفر در بخش تخصصی و ۱۶ نفر در بخش هنری حضور یافتند و در نهایت طی رقابت با یکدیگر ۵ نفر از هر بخش به مرحله نهایی رفتند.
وی تصریح کرد: برای برگزاری جشنواره ملی جهادگران؛ سه دوره را به صورت مجازی به اجرا رساندیم و چهارمین دوره را با افزایش تعداد رویدادهای آموزشی برگزار خواهیم کرد؛ ماحصل طرحهای موفق به جشنواره ملی جهادگران خواهد رسید که پیش بینی مان این است که پایان سال جشنواره اصلی را برگزار کنیم.
فرقانی بیان کرد: چهارمین دوره جشنواره جهادگران با عنوان شتاب دهی گروههای جهادی در دو بخش تخصصی و هنری درحال برگزاری است و برگزیدگان این دورهها به جشنواره اصلی یعنی جشنواره ملی جهادگران راه خواهند یافت. همچنین در بخش هنری چهارمین دوره، بخش نماهنگ را به دو بخش مستند و عکس اضافه کردیم.