معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیامنور گفت: مشمولان خدمت سربازی و یا سربازان مشغول به خدمت در صورت ثبتنام در این دانشگاه از معافیت تحصیلی برخوردار میشوند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور؛ مرتضی محسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه شرایط معافیت تحصیلی در دانشگاه دولتی پیام نور با دیگر دانشگاهها کاملا یکسان و مطابق ابلاغ حوزه نظام وظیفه است، افزود: صدور معافیت تحصیلی موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذیربط و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع است.
سربازان وظیفه در صورت پذیرش از خدمت ترخیص میشوند وی با عنوان اینکه حداکثر معافیت تحصیلی برای مقطع کارشناسی پیوسته پنج سال، کارشناسی ارشد ۳ سال و دکترای تخصصی در دانشگاه پیام نور شش سال است، اظهار داشت: سربازان وظیفهای که به خدمت اشتغال دارند، در صورت قبولی در مقطع کارشناسی و بالاتر و نداشتن غیبت اولیه برای تحصیل در دانشگاه، ترخیص از خدمت خواهند داشت.
محسنی در مورد دانشجویان انصرافی نیز گفت: مشمولان در طی مدت تحصیل از دیپلم تا دکتری صرفا ۱ بار میتوانند از تحصیل انصراف و مجددا با پذیرفته شدن در دانشگاه به ۴ شرط؛ «عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف»، «انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی مصوب بوده باشد، یعنی در سنوات ارفاقی نباشد»، «انصراف از تحصیل در مقطع، با اخذ مدرک تحصیلی پایینتر نبوده باشد» و «مقطع جدید تکراری نبوده و قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد»، حق تحصیل مجدد خواهند داشت.
معافیت تحصیلی برای دورههای فراگیر و مقاطع بدون آزمون وی در خصوص معافیت تحصیلی برای دورههای فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور و سایر مقاطع تحصیلی بدون آزمون نیز گفت: در دوره دانشپذیری که هنوز فرد به عنوان دانشجوی دانشگاه شناخته نمیشود، معافیت تحصیلی به مشمولین خدمت سربازی تعلق نمیگیرد، اما از زمان قبولی قطعی و دانشجویی، وضعیت مشمول بررسی و در صورت داشتن شرایط، معافیت تحصیلی صادر خواهد شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اعلام اینکه دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود، گفت:امکان تحصیل همزمان با خدمت برای مشمولین وجود ندارد.
شرایط دانشجویانی که در سنوات اولیه موفق به فراغت از تحصیل نشده اند وی افزود: آن دسته از دانشجویانی که در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل بوده و در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند، در صورت تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه و اخذ مجوز سنوات ارفاقی حداکثر ظرف مدت ۳ ماه از اتمام سنوات تحصیلی (قبل از شروع آزمون پایان نیمسال) از طریق پلیس +۱۰ حداکثر به مدت یکسال میتوانند از سنوات ارفاقی استفاده نمایند.
محسنی در مورد دانشجویان مشمولی که در سنوات ارفاقی فارغ التحصیل میشوند، نیز اذعان داشت: این دسته از دانشجویان مشمول، از یکسال مهلت معرفی برخوردار خواهند بود و درصورت پذیرش در مقاطع بالاتر میتوانند از معافیت تحصیلی بهرهمند شوند.
وی افزود: اگر دانشجو نتواند تا پایان یکسال سنوات ارفاقی نیز فارغ التحصیل شود، صرفا در صورت داشتن پیشرفت تحصیلی در سنوات ارفاقی و امکان فراغت از تحصیل طی مهلت معرفی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، با درخواست دانشگاه و ثبت درخواست در دفاترخدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)، پس از احراز شرایط، صدور مجوز ادامه تحصیل در مهلت معرفی به مدت حداکثر یک نیمسال بدون لحاظ غیبت فراهم خواهد شد و در صورت قبولی در مقاطع بالاتر امکان ادامه تحصیل برای این افراد وجود ندارد.
سلام من رشته مهندسی پلیمر دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم تا مشکل سربازی نداشته باشم و بتونم کنکور بدم…سال اول دانشگاه رو مرخصی گرفتم و سال دوم و سوم انتخاب واحد کردم و نرفتم سرکلاس و مشکل سربازی هم پیش نیومد وراحت تونستم کنکور بدم..حالا سوال من اینه که آیا امسال یعنی سال چهارم آیا من میتونم مثل سال دوم و سوم دانشگاه انتخاب واحد کنم و نرم سرکلاس و مشکل دانشگاه یا مشکل سربازی پیش نمیاد؟؟؟میتونم دوباره در کنکور شرکت کنم؟؟؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.