برخی مطالعات حاکی از آن است که هسته انگور میتواند در بیماری آرتریت روماتویید اثرات مثبت داشته باشد. بررسیها نشان داده که عصاره هسته انگور دارای مقادیر بالای آنتیاکسیدان است و غلظت آن در هسته انگور بیشتر از سایر قسمتهای میوه مثل پوست و پالپ میوه است. با توجه به اینکه مطالعات اندکی در این مورد انجام شده است، پژوهشگران تاثیر داروی گراپکس (Grapex) که حاوی عصاره هسته انگور است را بر کاهش فعالیت و شدت بیماری و بهبود علایم بیماران آرتریت روماتویید بررسی کردند.
درحال حاضر بیش از ۴۵۰۰ سیاره فراخورشیدی برای ستارهشناسان شناخته شده است. بسیاری از آنها در حالی از زمین دیده شدند که جلوی ستاره مادر خود میچرخیدند و نور سطح ستاره را کاهش میدادند. ستارهشناسان ۱۰۰۴ سیستم ستارهای را شناسایی کردند که دارای یک ستاره شبیه به خورشید هستند.
هفته جهانی کارآفرینی در سراسر جهان، همه ساله از ۱۶ تا ۲۲ نوامبر در قالب برنامههای مختلف برگزار میشود. امسال این هفته با شعار «رفع موانع و استقبال از همه» در بیش از ۱۷۰ کشور دنیا، با ۳۵۰۰۰ رویداد و استقبال بیش از ۱۰ میلیون مخاطب برگزار خواهد شد. پارک فناوری پردیس نیز امسال با برنامههای متنوعی در هفته اول آذرماه (۱ الی ۷ آذرماه) به استقبال هفته جهانی کارآفرینی خواهد رفت.
به گفته محققان دانشگاه کمبریج و لیدز، نانولولههای طلا میتوانند برای درمان مزوتلیوما، نوعی سرطان ناشی از قرار گرفتن در معرض آزبست، مورد استفاده قرار گیرد. در مقالهای که محققان در نشریه Small به چاپ رساندند، نشان دادند که اگر سلولهای سرطانی در مجاورت این نانولولهها قرار گیرند، نانولولهها نور را جذب کرده و گرم میشوند و با این کار میتوان سلولهای سرطانی را از بین برد.
مصفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بنا داریم تا پایان امسال ۳ واکسن جدید انسانی را به لیست واکسنهای تولیدی داخلی اضافه کنیم. واکسنهایی که به دلیل ارزبری بالا تاکنون بخش دولتی موفق به تولید آنها نشده است.
یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کره با هدایت استاد مهندس پزشکی، چونگ آرام، موفق به توسعه تراشه میکروسیالی شدهاند که میتوان از آن برای ویرایش و دستکاری ژنها استفاده کرد. یک سلول اولیه نظیر سلولهای بنیادی و ایمونسایتها دارای طول عمر محدودی هستند و برخلاف دیگر سلولها، از دستکاری ژنی مصنوعی سرپیچی میکنند.
با این حال، ویرایش ژنتیکی سلولهای اولیه برای توسعه درمانی ضروری است و به همین ترتیب روشهایی برای انتقال موثر مورد نیاز است.
این گروه غشاء حاوی نانوالیاف ساخته است که میتواند بین پارچههای میان پارچههای ماسکهای خانگی قرار گیرد. در حالی که ماسک پارچهای معمولی امروزی ممکن است کمتر از ۵۰ درصد از ذرات ویروس را مسدود کند، این غشاء قادر به مسدود کردن ۹۰ تا ۹۹ درصد از ذرات خواهد بود و به حفظ تنفسپذیری ماسک کمک شایانی میکند.
در مزرعههای مینک واقع در مناطق زیلند و جاتلند شمالی، ویروس كرونا به شدت شیوع یافته و از انسان به حیوانات مزرعهها و دوباره به مزرعه داران و ساکنان منطقه منتقل شده است.
اکنون کارشناسان کشف کرده اند ویروس حین انتقال دچار جهش ژنتیکی قابل توجهی شده است. آنها تاکنون ۵ خوشه از تغییرات در کد ژنتیک آن را یافتهاند. برخی از این تغییرات روی پروتئین اسپایک ویروس کرونا تاثیرگذار هستند. ویروس با استفاده از این پروتئین به سلولهای بدن انسان نفوذ میکند.