مدیرشبکههای ازمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی از انعقاد تفاهم نامهای برای اتصال آزمایشگاههای دانشگاه فنی و حرفهای به شاعا (شبکه آزمایشگاههای علمی ایران) خبر داد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اسدی فرد مدیر شبکههای آزمایشگاهی و فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در برنامه هفته پژوهش دانشگاه فنی و حرفهای که صبح امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: خدمات آزمایشگاهی از جمله مواردی بود که محققان کشور نسبت به کاستیهای آن همواره گلایه داشتند و سیستمهایی که دانشگاهها بتوانند از خدمات و تجهیزات یکدیگر استفاده کنند، هموار نبود.
اسدی فرد با بیان اینکه در این شرایط به فکر بهبود وضعیت افتادیم، ادامه داد: در سال ۸۲ این تجربه را به صورت محدود با ستاد توسعه فناوری نانو و آزمایشگاههای آن آغاز و شبکه آزمایشگاهی را به یکدیگر متصل کردیم سپس در سال ۹۳ حدود ۸۰ مجموعه شامل دانشگاهها و پژوهشگاهها را بهم پیوند دادیم و از سال ۹۳ با دستور معاون علمی و فناوری رییس جمهور دامنه شبکه آزمایشی علمی ایران گسترش یافت و شبکه رشد جهشی داشت.
وی با بیان اینکه درحال حاضر ۷۵۰ دانشگاه، پژوهشگاه و شرکتهای خصوصی عضو شبکه آزمایشگاهی علمی ایران هستند، افزود: ۱۷ هزار دستگاه خدماتشون به اشتراک گذاشته شده است و ۷۰ هزار آزمون ارایه میشود که از سایت labsnet.ir قابل دسترسی است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی با اشاره یه طرح هاس تخفیفی ارایه شده، بیان کرد: با حمایت معاونت علمی طرحهای تخفیفی بدین صورت تعریف شده است که اعضای هیئت علمی نیازمند به بهزه گیری از ظرفیت آزمایشگاهها تا سقف ۵۰ درصد، دانشجویان تا سقف ۴۰ درصد، شرکتهای دانش بنیان تا سقف ۵۰ درصد، اعضای بنیاد ملی نخبگان تا سقف ۹۰ درصد و اعضای هیئت علمی جوان (که بیش از پنج سال از کارشان نگذشته است) تا سقف ۷۵ درصد تخفیف بتوانند از خدمات آزمایشگاهی استفاده کنند.
اسدی فرد اظهار داشت: امروز با انعقاد تفاهم نامهای توانمندیهای شبکه آزمایشگاهی دانشگاه فنی و حرفهای را به شاعا (شبکه آزمایشگاهی علمی ایران) متصل میکنیم که این کار بدون شک باعث رونق بازار کار دانشگاه و توسعه و درآمدزایی بیشتر آنها خواهد شد.