به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که به دنبال تسهیل دسترسیها به خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی در کشور است، با ترغیب مجموعههای فعال این حوزه، این هدف را محقق کرده است و تاکنون موفق شده از اشتراکگذاری بیش از ۲۰ هزار تجهیز آزمایشگاهی حمایت کند.
این کار به فعالان، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران کمک میکند تا بتوانند با عضویت در شبکه آزمایشگاهی به دستگاهها و تجهیزاتی که نیاز دارند؛ اما به هر دلیلی آن را در اختیار ندارند، دسترسی یابند.
تجهیزات آزمایشگاهی متنوعی در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اشتراک گذاشته شده است که شامل تجهیزات عمومی و پایه آزمایشگاهی و همچنین دستگاههای تخصصی و پیشرفته است.
این تجهیزات و دستگاهها در حوزههای متنوعی مانند زیستفناوری، فناوری نانو، علوم شناختی، علوم و صنایع دریایی، هوایی، فضایی، ریلی، صنایع دستی، سلولهای بنیادی، نفت، انرژی و نیرو، برق و الکترونیک، معدن، مواد، پلیمر، کشاورزی، مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و غیره، کاربرد دارند و خدمات آزمایشگاهی را به پژوهشگران و صنایع ارایه میکنند.