به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هدف از تاسیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای تولید علم، فناوری و تجاری سازی و بهرهمند شدن مردم از نتایج آنها، از طریق ارائه کمکها و خدمات حمایتی و مادی و معنوی به پژوهشگران و فناوران حوزوی و دانشگاهی ایرانی اعم از حقیقی و حقوقی است.
توسعه پایدار و پیشرفت هر کشوری بی شک مرهون پرورش، حفظ و نگهداری استعدادها و سرمایههای علمی، پژوهشی و فناورانه آن کشور است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همین هدف، زمینه را برای حمایت از پژوهشها فراهم کرده است.
۱۵۰ تفاهمنامه
این صندوق تاکنون ۱۵۰ مورد تفاهمنامه همکاری امضا کرده و با بیش از ۲۶ هزار عضو هیات علمی دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی تعامل دارد.
حمایت از توسعه پژوهشهای تقاضا محور، تقویت همکاریهای بین دستگاهی جهت توسعه علم و فناوری، حمایت از توسعه قابلیتهای پژوهشی بخشی و منطقهای در کشور و تقویت انسجام و یکپارچگی بین حلقههای علم و فناوری در قالب فرآیند ایده تا محصول، از جمله راهبردهای این صندوق است.
بیش از ۱۲۰۰ طرح مصوب شده
در این صندوق تاکنون بیش از ۲۲۰۰ طرح پسادکتری دریافت شده که از این تعداد، بیش از ۱۲۰۰ مورد آن مصوب شده است. ضمن آن که تاکنون در این صندوق بیش از ۸۰۰۰ طرح به تصویب رسیده است. تعداد طرحهای دریافت شده توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، بیش از ۲۴ هزار طرح بوده است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایتهای موثر و اجرایی از صندوق حمایت، زمینههای تعالی و بارور کردن ایده های خلاقانه پژوهشگران و فناوران کشور را فراهم کرده است.