به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیگ محمدی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم تقدیر از دستیاران برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه سیستم آموزشی کشور، بر مبنای آموزش تئوری پایه گذاری و گسترش یافته است و در هر بخشی از این ساختار آموزشی که میبینیم توجه کمتری به مهارت شده است.
وی افزود: بعد از فارغالتحصیلی و زمانی که به طور رسمی و بدون حضور یک استاد همراه، در شرایط و محیط متفاوت، شروع به کار میکنید بیشتر متوجه نیاز به مهارت میشوید.
رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه فارغ از اینکه در چه رشتهای فارغ التحصیل شدهاید، گفت: سعی کنید در رشته خود بهترین و مفیدترین باشید، قرار نیست تاثیرات و اثربخشی همه افراد در سطح باشد، بلکه در حد توانمندیهایتان در مجموعهای که مشغول به فعالیت هستید بهترین و اثرگذار باشید و وظایف محوله را برای کشور و مردمی که به شما نیازمندند به نحو احسن انجام دهید.
بیگ محمدی با اشاره به موضوع مهاجرت گفت: متاسفانه نیروهای آموزش دیده و کسانی که به حدی از توانایی رسیدهاند که آماده ارائه خدمت هستند در کشورهای خارجی جذب و پذیرش میشوند.
وی ادامه داد: دوره دستیاری دوره سختی است، مشکلات وجود دارد، اما با تمام سختیها میتوان کار کرد و به بهبود شرایط امید داشت، همین که در طول دوره زندگی و در چهار چوب کاری خود، یک نوآوری و خلاقیت برای بهتر شدن اوضاع ایجاد کنید، کار بزرگی کردهاید.
رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: شرایط تحصیل در دوره پزشکی به خاطر فشردگی که دارد، دانشجویان عموما وقت فعالیت در حوزههای غیردرسی را ندارند، اما شما اکنون در برههای هستید که امکان پرداختن به سایر علاقه مندیهای خود را دارید به آن بپردازید.
در ادامه این برنامه لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده علوم پزشکی تهران با تبریک به دستیاران برتر به خاطر فارغ التحصیلی و کسب رتبه برتر در آزمون دانشنامه گفت: شما امروز به افتخار بزرگی نائل شدهاید، از بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه کشور که ادامه دهنده راه دارالفنون است و بیش از ۱۷۰ سال قدمت دارد فارغ التحصیل شدهاید.
معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش آماری از نتایج کسب شده توسط دستیاران دانشگاه در آزمون دانشنامه سال ۱۴۰۰ ارائه داد و گفت: در سال جاری سه هزار و ۶۰۵ نفر در آزمون شرکت کردند که ۵۵۴ نفر از دانشکده پزشکی تهران بودند که ۵۴ نفر (۳۰ درصد) حائز رتبههای ۵ درصد و ۹۱ نفر (۲۵ درصد) حائز رتبه ۱۰ درصد شدند.
وی افزود: در دوره فوق تخصص ۳۸۳ نفر از کل کشور در آزمون دانشنامه شرکت کردند که ۱۰۶ نفر (۲۸ درصد) کل شرکت کنندگان، از دانشکده پزشکی بودند که ۳۰ درصد حائز رتبههای برتر شدند.
لباف به نتایج دستیاران دانشکده پزشکی در آزمون دانشنامه سال ۹۶ به بعد اشاره کرد و گفت: در سال ۹۶ هفتاد و نه نفر، سال ۹۷ هشتاد نفر سال ۹۸ صد و دو نفر و سال ۹۹ یکصد و بیست و پنج نفر و در سال ۱۴۰۰ نود و یک نفر از دستیاران تخصصی دانشکده در میان ۱۰ درصد اول آزمون قرار گرفتهاند.