به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانوفناوری سراج ابرژنراتور نانوحبابسازی به ظرفیت ۷۰ لیتر بر ثانیه که به سفارش کشور بلاروس ساخته شده بود را به این کشور ارسال کرد. ژنراتور ساخته شده قابلیت افزایش میزان اکسیژن محلول آب تا ۴۰ ppm را داشته و ابعاد نانوحبابهای تولیدی در آن کمتر از ۵۰ نانومتر است. از دیگر مزایای ژنراتور نانوحباب ساز تولید شده، عدم نیاز به مصرف برق مازاد است. این دستگاه در بخش پرورش ماهی کشور بلاروس مورد استفاده قرار میگیرد.
حسین کازرونی، مدیرعامل این شرکت میگوید: «این فروش صادراتی علاوه بر منفعت مالی برای شرکت نانوفناوری سراج، مزیتهای دیگری نیز داشته است. برای مثال ما برای تامین نیاز این مشتری بلاروسی، یک ژنراتور برای کار در مقیاس بسیار بالا ساختیم که ظرفیت ۷۰ لیتر بر ثانیه را دارد.
همین کار یک فناوری سطح بالاتری را در اختیار ما قرار داده است و امکان استفاده از این فناوری در قفسهای پرورش ماهی درون دریا را فراهم میکند. در حال حاضر شرکتهای بسیار کمی هستند که به چنین دانشی برای استفاده از نانوحبابساز در قفسهای پرورش ماهی درون دریا دست پیدا کردهاند. ما این امکان را پیدا کردهایم که بتوانیم در چنین مقیاسی کار کنیم.»
به گفته او با تولید این دستگاه، شرکت نانوفناوری سراج دانش فنی تولید ابرژنراتورهای نانوحبابساز را که میتواند در طیف گستردهای از صنایع مورد استفاده قرار بگیرد را کسب کرده است. این موضوع حتی قابلیت استفاده از دستگاههای تولیدی این شرکت را در قفسهای پرورش ماهی درون دریا امکانپذیر میسازد.
پلتفرم تولید نانوحباب شرکت نانو فناوری سراج، قابلیت تولید انواع نانوحبابهای گازی (اکسیژن، هوا، ازن و …) را درون آب و دیگر سیالات دارد.
براساس اطلاعات منتشر شده، استفاده از آب حاوی نانو حباب اکسیژن بهطور مستقیم بر روی سلامت ریشه موثر بوده که منجر به بهود جذب عناصر مغذی از طریق ریشه میشود.
این موضوع منجر به افزایش تولید گیاهان میشود. همچنین افزایش ماندگاری پس از برداشت، بهبود وزن ریشه، از بین رفتن پاتوژنها و عدم نیاز به آفتکش و قارچکش، افزایش جذب عناصر مغذی نظیر کلسیم و پتاسیم و افزایش وزن برداشت از جمله مزایای استفاده از این سامانه است.