به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با توجه به ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای توسعه اشتغال پایدار، روندهای نظارتی این دانشگاه نیز متناسب با این ماموریت، طراحی، برنامه ریزی و اجرا میشود.
وی ضمن تاکید بر جایگاه ویژه زیر نظام دانشگاه جامع علمی کاربردی و ویژگیهای منحصر به فرد آن بر بکارگیری اهرمهای نظارتی برای تقویت اثربخشی این جایگاه در سطوح ملی تاکید کرد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برای ترمیم و اصلاح روندهای نظارتی، دانشگاه از ارکان نظارتی خود در سطح استانها و ستاد بهره برده و سعی دارد ضمن توجه به شاخصهای نظارتی در طی فرآیند آموزش به ارزیابی اثربخشی خروجیهای فرایند نیز بپردازد. به عبارت بهتر ملاحظه شرایط برگزاری آموزشهای علمی کاربردی در مراکز دارای اهمیت است، اما در کنار آن باید به ارزیابی اثربخشی خروجیهای این فرآیند نیز توجه ویژه شود به همین دلیل لازم است در کنار بازدید از مراکز آموزشی، بازدید از صنایع و سازمانهایی که از دانش آموختگان این دانشگاه در اجرای ماموریتهای خود بهره مند میشوند نیز مدنظر قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: بدون شک ما هنگامی موفق به اجرای ماموریت علمی کاربردی خواهیم بود که بتوانیم دانشآموختگانی ماهر و توانمند را روانه بازار کار کنیم.
فتحیان افزود: باتوجه به اینکه آموزشهای دانشگاه جامع علمی کاربردی مبتنی بر تقاضا و نیاز بازار کار تعریف و توسعه مییابد، معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در حال طراحی و اجرای فرآیندهای نظارتی محصول محور و هوشمند است تا بتواند ساختار حلقه بسته را در فرآیندهای کنترلی این دانشگاه اجرایی کند.