به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در بیست و سومین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: ما در دورهای به سر میبریم که حرکت جریان الهی و جریان طاغوت به سمت نقطه نهایی نبرد نزدیک شده است. یعنی در کنار موفقیتها و ارزشهایی که نیروهای مومن در موقعیتهای مختلف پیدا میکنند، اعمال سختیها و هجمهها و جولانهای باطل نیز بالا میگیرد. ما با مطالعه تاریخ انبیاء میبینیم که این نبرد تاریخی همواره صورت گرفته و حتی شاید بتوان گفت که امت هیچ پیامبری به اندازهای که امت آخرالزمانی ما امروز مورد هجمه قوای باطل هست، در معرض این میزان از هجوم نبوده است.
وی در ادامه افزود: در طول تاریخ نمونههای مختلفی از باطل را شاهد بودیم؛ گاهی طواغیت با به کارگیری زور جامعه را به بردگی میکشیدند و گاهی با تطمیع مالی و گاهی هم با به خدمت گرفتن نیروهای شیطانی و شهوانی؛ امروز، اما قوای باطل با تمام امکانات خود به میدان آمده است؛ به همین دلیل است که میبینید دشمن هم از اشغال نظامی و استثمار و استعمار صحبت میکند و هم در جنگ نرم، به دنبال گسترش فساد اخلاقی است و در جنگ روایتها، تحریف و دروغ را در برنامه کار خود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی عنوان کرد: امروز شما میبینید حتی سالمترین انسانها و جوامع و خانوادهها نگران آنچه که در فکر و دل فررندانشان و خودشان میگذرد هستند. گاهی با یک بازی رایانهای که برای کودکان طراحی میکنند و یا در یک فیلم سینمایی که با هزینههای گزاف ساخته میشود، تمام عناصر و مولفههای هویتی نظام طاغوت جاسازی شده و تمام مولفههایی که برای زمینی نگه داشتن انسانهاست، در غایت ظرفیت خودش به کار گرفته میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در دورهای به سر میبریم که باطل با تمام ظرفیت و حق با تمام انتظار، در حال خودنمایی هستند. در این فضا کسی که میدان را بشناسد و بر آن مسلط باشد و خود را آماده کرده باشد برنده نبرد آخرالزمانی میان حق و باطل است.
وی در ادامه افزود: شب عاشورا زهیر یک خاطرهای در جمع یاران اباعبدالله (ع) نقل کرد؛ گفت در شبی با علی (ع) بودیم و بعد علی (ع) به ما گفت این جنگی که شما دیدید نسبت به جنگ حسین (ع) و یارانش چیزی نیست؛ رزمنده کسی است که در آن میدان هماوردطلبی کند. این خاطره در این روزها مدام پیش روی ماست؛ گاهی ما جنگی در پیش داریم که تمام جنگهای قبلی در مقابل آن رنگ خواهند باخت و ناچیز خواهد بود بنابراین باید خودمان را به نسبت میدانی که در آن قرار داریم آماده و مجهز کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: رزمندهای که قرار است به میدان برود اول باید در جهاد اکبر که همان جهاد با نفس است خودی نشان داده باشد وگرنه مشکلاتی که در جهاد اکبر حل نشده در جهاد اصغر او را زمین میزند.
وی گفت: عدهای از جنگ و جبهه سربلند بیرون آمدند، اما در رقابت سیاسی و مالی و مسئولیت و... که قرار گرفتند و با این وسوسههای دنیوی امتحان شدند، زمین خوردند. کی این اتفاق میافتد؟ جایی که انبانهایی که به عنوان صالحات و خیرات ذخیره کرده بودیم سوراخ میشود. عزیزان، خودتان را برای صحنههای بزرگ و برای مواجهههای سخت با نفسانیات و شبهات و هجمههای بیرونی آماده کنید. میدان اول ما نیز دانشگاه است. شما باید ظرفیتهای دانشگاه را در مسیر انقلاب و ظهور شناسایی، مجهز و به کارگیری کنید.
وی افزود: اعضای انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل جزء بچههای پایکار و انقلابی تشکلهای دانشجویی هستند. نسبت به میدان حساسیت دارند، سعی میکنند به موقع اقدام کنند، از موضوعات غفلت نمیکنند، اینها قابل تحسین است.
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی تصریح کرد: نسبت به حوادث و اتفاقات جامعه فعال باشید، همانطور که تاکنون فعال بودید. یک تشکل انقلابی نسبت به مسائل بومی و منطقهای، ملی و بینالمللی باید حساس باشد. اگر اتفاق خوبی میافتد تشویق کنید و اگر خطایی رخ میدهد مطالبه کنید. اگر ارگانی نیاز به حمایت دارد حمایت کنید. اگر اتفاقی در حوزه بینالملل میافتد اعلام موضع کنید. خیلی وقتها مواضع شما تنها صدایی است که از جامعه شنیده میشود. خودتان را نسبت به مسائل مسئول بدانید.
وی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: از ظرفیتهای موجود برای تحقق اهداف نظام استفاده کنید. گاهی به دلیل حاکمیت دولت انفلابی، نیروهای انقلابی دچار انفعال در نقشآفرینی شوند. این یک خطر است. گاهی این خطر خودش را در قالب رها کردن ادامه مسیر نشان میدهد و گاهی در قالب نقد نکردن دولت. باید روی حمایت عاقلانه، نقد مشفقانه و نظارت بر دولت نیز فکر بکنید و حرکت داشته باشید این همان چیزی است که هم رهبر معظم انقلاب بارها از دانشجویان مطالبه داشتهاند و هم خود رئیس جمهور خواستار آن است.