به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدجلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در آیین تکریم و معارفه رییس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: تاکید بر وفاق ملی و حمایتهای لازم در این زمینه میتواند منجر به گرهگشایی در حوزه بهداشت و درمان شود.
وی افزود: اساتید و دانشجویان به عنوان پایههای اصلی تصمیمگیرنده در دانشگاهها، نقش مهمی در پیشبرد اهداف دانشگاه در حوزه بهداشت و درمان دارند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه تمام دانشگاههای حوزه بهداشت و درمان، بدهیهایی در این زمینه دارند، گفت: در تمام دانشگاههای کشور حدود ۹۴ هزار میلیارد تومان بدهی از بابت حق پرداخت پرسنل و قراردادهای منعقده وجود دارد و سهم اردبیل نیز بیش از هزار میلیارد تومان است.
وی با تاکید بر اینکه با همکاری نمایندگان دولت و مجلس، این بدهی در بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی شده و پرداخت میشود، گفت: باید زمینههای افزایش ظرفیت و گنجایش فضای دانشگاه شامل کتابخانه، خوابگاه و دیگر امکانات برای پذیرش دانشجویان جدید پزشکی و دندانپزشکی فراهم شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان هزینه برای تجهیز و گسترش دانشگاهها برای پذیرش و استفاده حداکثری از ظرفیت فارغالتحصیلان حوزه بهداشت و درمان، نیاز است.
وی با اشاره به سهمیهبندی دانشجویان در پذیرش دانشگاهها که منجر به ایجاد نگرانی بین دانشجویان شده است، گفت: شرایط حضور در آموزش عالی برای فرزندان افرادی که از جان و مال خود گذشته و برای کشور خدمت کردند، در وزارت علوم و وزارت بهداشت بررسی میشود.
حسینی تاکید کرد: این مسئله نباید باعث شود تا فرزندانی که شبانهروزی زحمت کشیده و میخواهند در جایگاه آموزش عالی باشند، پایمال شود؛ لذا مصوبات دقیق این مسئله در ایام آتی ابلاغ میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه اساتید، محور اصلی آموزش و پیشرفت دانشجویان هستند، گفت: اگر دغدغه و مشکلات اساتید دانشگاه برطرف شود، میتوانند با آرامش خاطر، محیطی پرانگیزه برای دانشجویان ایجاد کنند.
حسینی عنوان کرد: محدودیتهای فرهنگی و آموزشی باید با تعامل روسای دانشگاهها با اساتید، منجر به ایجاد فضای آموزشی خوب و مطلوب شود.