به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اروميه، حجت الاسلام صفدر محمدي در كارگاه آموزشي «قرآن و مديريت اصلاح الگوي مصرف» كه عصر روز گذشته در ساختمان معاونت آموزش جهاد دانشگاهي در آذربايجان غربي برگزار شد، با اشاره به آيه 31 سوره اعتراف اظهار داشت: خداوند در اين آيه اشاره به اين دارد كه آفرينش انسان در راستاي استفاده از زيبايي هاي جهان و رسيدن به رفاه است اما در جهت رسيدن به آن بايد از اسراف و تبذير جلوگيري كرد.
وي تصريح كرد: مردم از مصرف مواد خوراكي كه بر ايشان مفيد است پرهيز مي كنند و به مصرف موادي غير ضروري و مضر مي پردازند كه اين برگرفته از فرهنگ جامعه است نه قوانين اسلامي حاكم بر آن جامعه و در بيشتر مجالس ما اسراف اتفاق مي افتد كه اين مي تواند مهمترين عامل فقر اقتصادي جامعه باشد.
محمدي مقدار مصرف هر كس را وابسته به ميزان درآمد افراد دانست و افزود: اگر در ميزان مصرف مديريت و برنامه ريزي مطابق با شرع اسلام نباشد، به تدريج با ادامه اين روند دچار فقر اقتصادي كه ناشي از فقر فرهنگي در چگونگي مصرف است، مي شويم.
معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اروميه با اشاره به حديثي از امام علي (ع) اقتصاد را تمام كسب دانست و گفت: تدبير در معيشت و طريقه مصرف در امور اقتصادي، از دين است و مصرف بهينه مي تواند نقش بسزايي در توليد كار داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: تفقه در دين، صبر در مقابل مشكلات و تدبر در مديريت مصرف از ويژگي هاي فرد مومن و متعهد به دين مبين اسلام است./انتهاي پيام/