سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري كشور از پايان نامهها و رسالههاي دكتري كه در راستاي نيازهاي نظام باشد حمايت مالي مي كند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزلري دانشجو»؛ دكتر محمود تولايي، مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري با اشاره به افتتاح نمايشگاه و فن بازار ياد شده در تاريخ 2/9/90 از ساعت 8 صبح الي 12 با حضور مسئولين كشوري و لشگري گفت: برنامه 5 ساله بسيج علمي با هدف كمك به مديريت دانش و تكميل چرخه علم، كمك به ايجاد تحول در محتواي علوم انساني، تقويت بنيه علمي بسيجيان و پرورش كادر علمي طراز انقلاب، كمك به فرهنگ سازي و نهادينه كردن گفتمان علمي در كشور تعيين شده است و هر يك از اقشار دانشور بسيج (اساتيد، مهندسين، پزشكان، حقوقدانان، دانشجويي، طلاب، دانش آموزي و فرهنگيان) برنامههايي را براي تحقق اهداف فوق در برنامه سالانه خود لحاظ كردهاند.
وي ادامه داد: اين سازمان علاوه بر هماهنگ سازي و هدايت برنامههاي علمي در كليه اقشار بسيج، حمايت مادي و معنوي از مخترعان، مبتكران و نوآوران بسيجي در سراسر كشور را برعهده داشته و هزاران بسيجي نخبه در كليه سطوح، در شبكه حمايتي اين سازمان فعاليت مي نمايند و تعاملات با دستگاههاي مسئول و انجمنهاي علمي كشور نيز برقرار گرديده است.
در اين راستا واحدهاي علمي در بسيج در سطوح مختلف آماتور، نيمه حرفهاي، حرفهاي و راهبردي شامل، هسته، كانون، انجمن و حلقههاي علمي، مراكز رشد و توسعه خلاقيت و نوآوري، خانه نخبگان علمي، مراكز تحقيق و توسعه نوآوري دانشجويي، مراكز هدايت و حمايت از تحقيقات كاربردي، مركز حمايت از مخترعان و نوآوران، مركز هدايت فناوران، فن بازار علمي بسيج و پژوهشكدههاي مجازي تاسيس شده است.
دكتر محمود تولايي، مسئول سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري در پايان از حمايت همه جانبه از پايان نامهها و رسالههاي دكتري كه در راستاي نيازهاي نظام اسلامي در عرصههاي مختلف باشد، خبر داد.
گفتني است، نمايشگاه و فن بازار دائمي علمي بسيج و مركز رشد و توسعه خلاقيت و نوآوري امروز ساعت 8 صبح با حضور مسئولين كشوري و لشگري افتتاح شد.
اين سازمان تاكنون واحدهاي علمي در بسيج در سطوح مختلف آماتور، نيمه حرفه اي، حرفه اي، و راهبردي شامل، هسته، كانون، انجمن و حلقه هاي علمي، مراكز رشد و توسعه خلاقيت و نوآوري، خانه نخبگان علمي، مراكز تحقيق و توسعه نوآوري دانشجويي، مراكز هدايت و حمايت از تحقيقات كاربردي، مركز حمايت از مخترعين و نوآوران، مركز هدايت فناوران، فن بازار علمي بسيج و پژوهشكده هاي مجازي تاسيس كرده است كه برخي به صورت قشري و برخي به صورت فراقشري فعاليت مي كنند.