به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، هامون محمدی صبح امروز در نخستین همایش منطقه ای فرصت ها و چالش ها در تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی و اولین جشنواره منطقه ای نخبگان و اندیشورزان بسیجی شمال کشور (گیلان، اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی و قزوین) که در هفته پژوهش به همت کانون نخبگان بسیج گیلان در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، تصریح کرد: گفتمانی که حضرت امام (ره) در بدو انقلاب به همه تعریف کرد و تفکرات دیگر را به چالش کشید این بود که انقلاب اسلامی باید مبنایی برای روشنگری همه جهانیان اسلام باشد.
وی افزود: انقلاب ما انقلاب تفکری و اعتقادی بود و کسانی که وارد صحنه شدند، متفکران عرصه علم بودند که اوضاع کار را در دست گرفتند.
فرمانده سپاه قدس گیلان بیان داشت: نخبه سازی از همان روزهای اول انقلاب اسلامی آغاز شد، نخبگانی که به لحاظ علم، بصیرت و موقعیت شناسی در جایگاهی قرار گرفتند که منشأ اثر شدند.
محمدی ادامه داد: ما نمی توانیم شهید علم الهدی را فراموش کنیم که با علم و عمل خود جلوی پیشرفت تانک های عراقی را گرفت.
وی گفت: جوانان ما در دوره انقلاب با جسارت ورود به عرصه های ممنوعه، ورود به عرصه های علمی، فناوری و ابتکارات با ایده پردازی خود باعث پیشرفت های زیادی در عرصه های مختلف علمی شدند.
فرمانده سپاه قدس گیلان ادامه داد: با ورود بسیجان نخبه در جنگ ورق برگردانده شده و با ساخت پل اروند رود شاهکاری نظامی انجام دادند، به طوری که بعد از عقب نشینی از فاو با بمب لیزری پل را تخریب کردند و رسانه های خارجی با تعجب زیاد این خبر را منعکس کرده بودند و برایشان جای سوال بود که مگر ایران وابسته به کدام منبع است که از چنین ابتکاراتی در ساخت پل بکار برده است.
محمدی با بیان اینکه ما شهامت، جسارت و موفقیت های امروز را مدیون شهامت های رزمندگان و شهدایمان هستیم، گفت: ارائه کارها و ابتکارات دانشجویان بسیار ارزشمند است؛ اما مخترعان ما باید از دوره راهنمایی و دبیرستان در عرصه نخبگی گام بردارند.
وی گفت: ظلم استکبار جهانی به پشتوانه علم است و از این سکو ظلم های زیادی را انجام می دهد و چون تقابل ما با نظام استکبار ادامه دارد و دشمن نیز ظلمش بر مبنای علمش است، علم ما باید به حدی برسد که دشمن توان مقابله علمی با ما را نداشته باشد.
فرمانده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: برای اینکه روند علمی و نخبه پروری در نظام ما وجود داشته باشد، باید اقدامات لازم را انجام دهیم، مسیر حرکت را مشخص کنیم و بدانیم که با چه هدفی حرکت می کنیم.
محمدی افزود: ما مدیون شهدا هستیم؛ چراکه آنها نخبگان واقعی بودند، راهی که می دانستند به کجا ختم می شود و در مسیر راه چه اقداماتی را انجام دهند.
وی موفقیت در عملیات ها را نشان از نخبگی شهدا عنوان کرد و گفت: آنچه امروز به دست ما می رسد نتیجه تجربه متراکم 34 ساله نخبگان در گذشته است.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: نخبگی اگر در خدمت دین قرار گیرد اثرساز خواهد بود و نخبگان باید خود زمینه ساز نخبه پروری باشند.
لازم به ذکر است، در پایان مراسم از نخبگان، مدال آوران و مخترعان سه استان تجلیل شد و همگی از نمایشگاه دانشجویان مخترع بازدید بعمل آوردند.