علی حسنی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، تصریح کرد: اعضای درمان و بهداشت بیشترین نقش را در سلامت جامعه دارند و در حدود 170 هزار امکنه را در سطح مشهد از نظر سلامت آب، بحث پسماندهای پزشکی و بیمارستانی، نمونه برداری آب و غیره تحت پوشش قرار می دهد.
وی با اشاره به اینکه مشهد در کل کشور بیشترین استراحتگاه ها را دارا است،افزود: در شهر حدود 1800 محل اسکان از جمله هتل و مسافرخانه وجود دارد که به دلیل حضور بسیار زیاد زائرین میطلبد که کار بیشتری انجام شود و چون نیرو محدود میباشد بهترین کاری که در این زمینه صورت گرفته است، کمک بخش خصوصی است.
مدیر گروه بهداشت محیط خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به اینکه زمینه استخدام وجود ندارد، از همکاران بازنشسته و فارغ التحصیلان مرتبط با بهداشت محیط کمک گرفته میشود؛ به این صورت که هر واحد صنفی بزرگ با توجه به نیاز خود یک نیرو را استخدام میکند و این نیروها بهداشت شغلی و غذا را به مراکز بهداشت محیط اطلاع می دهند.
حسنی با اشاره به اینکه در کل مجموعه دانشگاه علوم پزشکی 300 نفر مشغول به کار هستند، بیان کرد: این تعداد در مشهد نزدیک به 140 نفر می باشد و در کل استان با کمبود 550 نیرو مواجه هستیم؛ همچنین بر اساس استانداردها به ازای هر 300 امکنه به یک نیرو جهت رسیدگی به شکایات و نمونه برداری از آب و غیره نیاز است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه سازمان بهداشت محیط نمیتواند برای تک تک رستورانها و اماکن بازرس اختصاص دهد، شهروندان خود باید در این امر سازمان بهداشت را یاری دهند و به مسائل بهداشتی توجه کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط خراسان رضوی در پایان با تاکید بر نقش مردم در تامین محیطی سالم بیان کرد: در کشورهای پیشرفته 25 درصد مواد غذایی و در کشورهای در حال توسعه 50 درصد مواد غذایی به دلیل شرایط بد محیطی معدوم می شود و با توجه به اینکه تعطیلی مراکز افتخار محسوب نمی شود، شرایط را به گونه ای هدایت می کنیم که کمترین تخلف و بیشترین رضایتمندی و ارتقای سلامت را داشته باشیم.