مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران تولید علم را از وظایف کنونی دانشجویان برشمرد و بر ضرورت پژوهش دانشجویی تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام موسی مستقیمان امروز در افتتاحیه چهارمین همایش سالیانه دانشجویی _پژوهشی و دومین همایش کشوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی، توجه به نگاه انسان در امر پژوهش را مهم خواند و گفت: طبق فرموده امام علی (ع) «تلاش و کوشش بدون پژوهش و تحقیق موفق نمیشود».
وی با بیان اینکه جسارت در بیان مباحث به تنهایی کافی نیست و باید همراه با بارعلمی باشد، افزود: هیچ مکتبی مانند مکتب اسلام بر علم و تعلیم تاکید نکرده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: در دین اسلام، پژوهش نوعی تفکر است که باید به تولید علم منجر شود.
مستقیمان با بیان اینکه دانشجویان باید از طریق بیان مباحث علمی در کمال ادب محیط های علمی را پربار کنند، تصریح کرد: محیط های علمی باید به چالش های علمی از سوی دانشجویان عادت کند.
وی رونق گرفتن مباحث علمی بین استاد و دانشجو را پرمنفعت دانست و اظهار داشت: دانشجو در هر زمینه ای باید مطالعه داشته باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به بیانات، سخنان و رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که فرمودهاند: «باید اهل علم در محیط دانشگاه به تولید علم با نگاه مبتکرانه و سازنده بپردازند»، تصریح کرد: وظیفه قشرهای مختلف دانشجو و استاد تلاش برای ارتقای جایگاه علمی و صنعتی کشور در عرصههای علمی است.
مستقیمان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه پژوهش یکی از اصلیترین نیازها و ضرورتها برای دستیابی به پیشرفت و توسعه همهجانبه در بخشهای گوناگون است، عنوان کرد: در صورتی که فعالان علمی خنثی و بیتحرک شده و هیچ پژوهشی در هیچ بخشی صورت نگیرد، قطعاً دانش بشری دچار سکون شده و متوقف میشود.
وی تاکید کرد: در دنیای امروزی پژوهش و پژوهش محور بودن جامعه میتواند گام بزرگی در راستای استقلال علمی آن جامعه بردارد.
این مسئول با تاکید بر پرداختن به مسائل پژوهشی افزود: تولید دانش و اطلاعات جدید و پرداختن به امور پژوهشی از مؤلفههای اصلی در تعالی هر جامعه محسوب میشود.
مستقیمان در پایان با تاکید بر توجه هر چه بیشتر نهادها و سازمانهای آموزشی به امر پژوهش خاطرنشان کرد: برای اینکه به توسعه مورد نظر در بخشهای مختلف دست یابیم، نیازمند توجه بیشتر به این مقوله هستیم.