به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، علی مومنی با اشاره به فعالیتهای این ستاد در حوزه صنایع دستی با بیان اینکه در ایام نوروز 269 غرفه سنتی در سطح استان خراسان رضوی تعبیه شده است گفت: از این تعداد 269 فضای سنتی مجزا از مراکز صنایع دستی و بازارهای سنتی چون بازار رضا مشهد است.
مومنی با بیان اینکه از مجموع فضاهای سنتی سطح استان، 130 غرفه در مشهد تعبیه شده، خاطرنشان کرد: پس از مشهد بیشترین مراکز صنایع دستی و بازارهای سنتی در مسیر شهرستانهای منتهی به مشهد است.
وی تصریح کرد: ستاد تسهیلات زائران در حوزه صنایع دستی فرصتی مغتنم برای هنرمندان صنایع دستی خراسان رضوی به شمار می رود چرا که گامی موثر در ارائه آثار هنری و استفاده از فرصت برای تولید ثروت تلقی میشود.
دبیرستاد تسهیلات زائران خراسانرضوی و مدیرکل میراث فرهنگی استان ادامه داد: در حوزه صنایع دستی عرضه و تقاضا عامل مهم تولید ثروت است، شرایط آرمانی نداریم اما روند روبه رشدی را در این حوزه شاهد هستیم.
مومنی با اشاره به مزایای ارزآوری در حوزه صنایع دستی گفت: خوشبختانه در حوزه صنایع دستی، بیش از 90درصد از مواد اولیه این حرفه برای خلق آثار هنری و سنتی موجود در کشور بوده و با توجه به حضور طیف عظیمی از هنرمندان در این سرزمین می توان آینده روشنی برای تولید ثروت این حرفه در کشور پیش بینی کرد.
وی با تاکید براینکه صنایع دستی ارزبری ندارد، یادآور شد: مواد اولیه بومی عامل مهمی در ارزآوری بالا و به حداقل رساندن ارزبری صنایع دستی بشمار می رود، صنایع دستی یک کالای فرهنگی بوده و جذابیت های ویژه ای برای مخاطبان خود دارد.
مومنی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود استقبال از مراکز صنایع دستی و بازارهای سنتی در ایام تعطیلات نوروزی رشد چشمگیری نسبت به سالهای گذشته داشته باشد و این به دلیل تنوع فضای این مراکز است.
وی بیان کرد: پروژه امید در خیابان آیت الله شیرازی، بازار سپاد که مرکز اصلی استقبال از بهار بوده و کوهسنگی از مراکزی است که ارائه دهنده صنایع دستی و آثار سنتی هستند.
دبیرستاد تسهیلات زائران خراسانرضوی و مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت: خانه ملک نیز با عنوان مرکز نمایش آثار برتر صنایع دستی معاصر استان خراسان رضوی فعالیت می کند.