به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، جلیل دارا ظهر امروز در حاشیه بازدید از دانشگاه شهید باهنر کرمان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اهمیت حضور در انتخابات در دانشگاهها زودتر از جاهای دیگر آغاز شده است، اظهار داشت: در انتخابات مجلس هم حضور دانشگاهیان پررنگ بود.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه به عنوان جامعه نخبه، فرهیخته و جمعیت آماری بالا، تاثیرگذاری حساسی را در جامعه به ویژه زمان کنونی و انتخابات دارد.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه اعتقاد ما بر این است که اگر بتوانیم اهمیت برگزاری انتخابات را در فضای دانشگاهی با وجود همه معاندت هایی که نسبت به جمهوری اسلامی است، برسانیم؛ افزود: قطعا دانشگاه نقش سازندهای را در پویایی و تحرک بیشتر جامعه در انتخابات خواهند داشت.
بیش از 500 نشست انتخاباتی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار شده است
دارا با بیان اینکه دانشگاه همانند سالهای قبل و حتی بهتر از آن تاکید بر حفظ استقلال خود دارد؛ گفت: از این جهت که دانشگاه موظف است به عنوان یک جامعه فرهیخته، ظرفیت فعال شدن در فضای انتخابات را فراهم کند ،بدون اینکه طرفداری نسبت به گروه و جناحی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه از ظرفیت خوب دانشجویی برخوردار هستیم، تصریح کرد: تأکیدمان نیز بر این است که جمعیت دانشجویی و تشکلهای ما میزبان نشستها باشند و همواره از این مطلب پشتیبانی کردیم.
وی از برگزاری بیش از 500 نشست انتخاباتی در دانشگاههای سراسر کشور خبر داد و گفت: این نشان دهنده حضور پررنگ دانشگاه با وجود همه مسائل از جمله کلاسها درس و امتحانات است.
دارا با بیان اینکه دانشگاهها بسیار جدیتر از فضاهای دیگر وارد انتخابات شده اند؛ افزود: مسئولان دانشگاهها آماده حضور همه گروهها و احزاب حاضر در انتخابات هستند.
دانشگاه محلی برای بررسی و تبیین علمی برنامههای کاندیدا است
مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به اینکه اعتقاد ما بر این است که حضور طیفها و گرایشهای فکری مختلف در دانشگاهها میتواند قدرت تشخیص را بالاتر ببرد؛ گفت: دانشگاه محلی برای بررسی و تبیین علمی برنامههای کاندیدا است و مکانی بهتر از دانشگاه وجود ندارد.
بیش از 1500 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاهها برگزار شده است
مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» مبنی بر آمار برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها؛ گفت: طی دوسال گذشته بیش از یک هزار و 500 کرسی آزاداندیشی در دانشگاهها برگزار شده است.
دارا در ادامه تصریح کرد: تلاش ما بر این بوده که در آغاز کار سختگیری آییننامهای نداشته باشیم، اما باید به سمتی برویم که کرسیهای آزاداندیشی قانونمندتر، نظاممندتر و با مطابقت بیشتری آییننامه برگزار شود.
وی با بیان اینکه کرسیهای آزاداندیشی از جمله فعایتهای ظریف فرهنگی است و در حقیقت تعامل دانشجو با مسائل فکری، نظری، اندیشهای و مناظره علمی است؛ گفت: نوع فعالیت کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه را متفاوت از دیگر برنامه ها میبینیم که به زمان نیاز دارد.
جشنواره کرسیهای آزاداندیشی در آینده نزدیک برگزار می شود
دارا با اشاره به اینکه یک سوی برگزاری کرسیهای آزاداندیشی استقبال دانشجویان است، گفت: تاکنون پنج دوره آموزش در این زمینه برای دانشجویان و مسئولان برگزار شده است.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین از برگزاری جشنواره کرسیهای آزاداندیشی در آینده نزدیک خبر داد.