به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، وحید جلال زاده شب گذشته در جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی استان با اشاره به اقدامات تاثیرگذار و مهم دستگاه های مختلف در حوزه قرآنی بیان داشت: این اقدامات زمانی می تواند تاثیرگزاری بیشتری در میان مردم داشته باشد که خروجی کار در جامعه ملموس و قابل مشاهده باشد.
وی افزود: تمام اقدامات قرآنی در دستگاه های مختلف بر اساس مسئولیت و وظیفه شرعی متولیان انجام می گیرد و به همین دلیل شاهد جذب افراد در جلسات و محافل قرآنی و دینی در سراسر استان هستیم.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با بیان این نکته که دامنه فعالیت های قرآنی در جامعه بسیار بالا است، تصریح کرد: تنها ضعف موجود در این فعالیت ها نبود برنامه مدون و مشخص است که موجب بارز نبودن اقدامات نهادهای مختلف در این حوزه می شود، به همین دلیل باید توجه بیشتری به مقوله نتیجه بخشی اقدامات شود.
جلال زاده خطاب به مسئولان دستگاه های متولی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه تصریح کرد: فعالیت های قرآنی باید در تمام نقاط حتی در دوردست ترین مناطق استان و در میان عشایر نیز اجرا شود و برگزاری محافل در این نقاط هم مورد توجه قرار گیرد تا شاهد ثمره بخشی اقدامات و فعالیت های دینی و قرآنی در گستره استانی باشیم.
وی تجلیل از بزرگان حوزه قرائت و حفظ قرآن کریم توسط مسئولان را مایه دلگرمی و اثرگزاری بیشتر در روح و جان قاریان و حافظان دانست و گفت: چنین اقداماتی می تواند موجب تاثیرگزاری در میان مردم و سایر قاریان و حافظان شده و به این ترتیب می توان افزایش تعداد و سطح کیفی قاریان و حافظان را شاهد بود.
استاندار آذربایجان غربی ضمن تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های مجامع آموزشی در آموزش قرآن کریم افزود: آذربایجان غربی به عنوان دومین استان دارای موسسات قرآنی مردم نهاد در کشور می تواند زمینه ساز رشد قرائت و حفظ باشد البته برای رسیدن به این هدف باید برنامه های مناسب و هدف دار توسط مراکز و موسسات قرآنی زیر نظر دستگاه های متولی این امر به مرحله اجرا درآید.
جلال زاده بی در ادامه سخنان خود ماه رمضان را بهترین فرصت برای شناسایی چهره های برتر به مردم عنوان و تصریح کرد: در ماه رمضان به دلیل نزدیکی قلبها به قرآن می تواند قاریان و حافظان گمنام شهرستان ها را به مردم معرفی کرد تا ضمن ایجاد رغبت در حافظان و قاریان ساکنان منطقه را نیز با معارف دینی و قرآنی آشنا کرد.
وی تشکیل انجمن خیرین قرآنی را زیربنای فعالیت های گسترده در زمینه قرآن کریم نام برد و گفت: این انجمن می تواند با بهره گیری از خیرین در حوزه قرآنی نسبت به افزایش کمی و کیفی جلسات برتر قرآنی اقدام کرده و همچنین به ارتقای سطح قاریان و حافظان در سراسر استان کمک کند.