آرمند در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، بیان کرد: دستگاه «فیلمبرداری هوشمند و کنترل از راه دور» از چهار موتور تشکیل شده که بر روی دوپایه قرار گرفته است.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد بردسیر با بیان اینکه کلیه دوربین های فیلمبرداری قابل نصب بر روی این دستگاه هستند، گفت: موتورهایی که زیر دوربین قرار گرفتند قابلیت چرخش به صورت 360 درجه را دارند.
وی افزود: کلیه تنظیمات این دستگاه به صورت کنترل از راه دور و از طریق امواج RF و GSM انجام می شود.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد بردسیر کاربرد آسان و قیمت ارزان را از مهمترین مزایای این دستگاه عنوان کرد و افزود: هم اکنون دوربین های عنکبوتی موجود با صرف هزینه بالغ بر300 میلیون تومان وارد کشور شده؛ ولی این دستگاه با قیمت کمتر از 10میلیون تومان قابلیت تولید انبوه را دارد.
آرمند با اشاره به اینکه حرکت این دستگاه توسط کنترل از راه دور انجام می شود، ادامه داد: این دستگاه نمونه مشابه داخلی نداشته و برای اولین بار در ایران ساخته شده است.
وی از حمایت های دانشگاه آزاد بردسیر قدردانی کرد و افزود: دستگاه «فیلمبرداری هوشمند و کنترل از راه دور » موفق به دریافت گواهینامه ثبت اختراع از اداره کل مالکیت صنعتی و ثبت اختراعات به شماره 73628 شده است.
لازم به ذکر است، ثبت پنج اختراع دیگر و دریافت مدال طلا-نقره و دیپلم افتخار نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو2012 و حضور در چندین نمایشگاه ملی و منطقه ای از دیگر افتخارات این دانش آموخته و پژوهشگر دانشگاه آزاد بردسیر است.