دکتر عباس قربانی رئیس دانشگاه جامع گلستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان با اشاره به اقدامات ارزشمند دانشجویان بسیجی جهادگر در مناطق محروم گلستان گفت: دانشجویان جهادگر گلستانی توانستند در حین تحصیل و آشنایی با مناطق محروم، حس نوع دوستی را متبلور سازند.
وی در بیان دستاوردها و اثرات کارهای جهادی دانشجویان تصریح کرد: این موضوع به نقش آفرینی اجتماعی دانشجویان در رده های تخصصیِ آینده کمک شایانی خواهد کرد و علاوه بر آبادانی که به همراه دارد موجب تقویت روحیه تعاون در سطح گسترده نیز می شود.
قربانی با تأکید بر آنکه بایستی فرهنگ جهاد و سازندگی در سایر اقشار جامعه نیز نهادینه گردد متذکر شد: تقویت، گسترش و تعمیق تعالیم دینی بویژه از سنین ابتدایی علاوه بر خانواده باید در مقاطع پیش دبستانی و سطوح مختلف آموزش و پرورش برنامه ریزی شود و برای هر یک از اقشار دیگر، برنامهء مشارکت متناسب با جهادگران مناطق محروم تدوین و عملیاتی گردد.
رئیس دانشگاه جامع گلستان همچنین با بیان این مطلب که سفیران کار و تلاش در مناطق محروم موظفند در جهت نهادینه کردن «سبک زندگی اسلامی» و «اقتصاد مقاومتی» گام بردارند گفت: این موارد ابتدا باید بدرستی برای دانشجویان جهادی تبیین گردد و سپس در مدت استقرار در محل مأموریت، در زندگی فردی و گروهی خود آنان اجرایی شود تا گروه هدف به عینه در عمل آن ها مشاهده نموده و به خاطر بسپارند.
وی در همین خصوص ادامه داد: همچنین باید مطالبی در ارتباط با این موضوعات به صورت موجز و دسته بندی شده تدوین کردد و در اختیار مردم مناطق محروم قرار بگیرد.
قربانی در پایان از مجموع مساعی دانشجویان جهادگر و عوامل برنامه ریز و پشتیبانی کننده و رسانه تبلیغ، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی این کار خداپسندانه در تابستان 92، تشکر و قدردانی کرد.