سید رحمان سهرابی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، به کشت زعفران در نزدیک به 100 هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان اشاره کرد و بیان داشت: برداشت گندم از هر هکتار زمین کشاورزی بین 300 تا 700 هزار تومان برای کشاورز سود دارد؛ اما از همین مقدار زمین می توان محصول زعفران را به ارزش 21 میلیون تومان برداشت کرد با این حال توسعه کشت زعفرانمی تواند کشاورزی لرستان را متحول کند.
وی هزینه کشت زعفران در هر هکتار زمین را حدود دو میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این رقم رقم ناچیزی است و از طرفی محصول زعفران گیاه مقاومی است و نیاز به آبیاری زیادی ندارد.
مدرس دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه تحقیقات لازم با کشت زعفران در اراضی زیر نیم هکتار استان برای اطمینان از به صرفه بودن کشت این محصول انجام شده است، گفت: اکنون باید بدنبال توسعه کشت زعفران در اراضی زیر کشت استان باشیم.
سهرابی به راه اندازی سامانه زعفران کاران لرستان اشاره کرد و افزود: کشاورزانی که متقاضی کشت زعفران در اراضی خود باشند، میتوانند با ثبت نام در این سامانه علاوه بر بهره مندی از آموزش های لازم با نحوه کشت، نگهداری و حتی فرآوری محصول آشنا شوند.
وی بیان داشت: کشاورزانی که در این سامانه ثبت نام کنند پس از کشت محصول بر روی اراضی آنها نظارت های لازم صورت می گیرد و پس از برداشت محصول کار بازیارابی محصول تولیدی انها نیز انجام می شود.
مدرس دانشگاه علمی کاربردی جهاد کشاورزی لرستان از پیگیری های انجام شده برای تشکیل اتحادیه زعفران کاران لرستان زیر نظر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر مافیایی که در این حوزه وجود دارد، مانع از عرضه بینالمللی محصول زعفران لرستان که با کیفیت ترین محصول در کشور می باشد، شده است.