به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد،ٰ اولیا شب گذشته در مراسم گرامیداشت روز مهندس در سالن آمفی تئاتر دانشگاه یزد گفت: رشته های مهندسی در دنیا با یک چالش جدی مواجه شده اند که در کشور ما نیز زمزمه های این چالش ها را می توانیم مشاهده کنیم.
وی افزود: اینکه بهترین دانشجویان ما در دانشگاهی مثل صنعتی شریف پس از دوره های کارشناسی به رشته هایی شبیه مدیریت اقتصاد و از این قبیل روی می آورند و دانشجویان ما احساس رضایت نمی کنند، نشان از این چالش ها است، هرچند این حرکت در کشورهای دیگر نیز روی داده است؛ اما در کشور ما نیز این چنین می باشد.
سرپرست دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما به عنوان یکی از دانشگاه هایی که ادعای مطرح شدن در سطح کشور داریم، معتقدیم که برای ادامه این مسیر و تغییر نگرش ها در خصوص رشته های مهندسی نگرانیم و در این رابطه باید با تلاش، آینده دانشجویان مهندسی خود را تضمین کنیم.
اولیا با اشاره به مشکلات پیش روی دانشجویان رشته های مهندسی و ایجاد مشکلات در این رشته ها تصریح کرد: عدم ارتباط مناسب صنعت و دانشگاه، عدم انطباق مطالعات و مطالب درسی با صنعت، عدم وجود مهارت لازم توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی، عدم آموزش مهارت های مناسب توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش، عدم وجود مهارت های کار تیمی، عدم وجود مهارت های حل مسئله از جمله مهمترین مشکلات در رابطه با صنعت است.
وی افزود: در عصر جدید که موضوع آموزش های مجازی روز به روز در حال گسترش است، نقش دانشگاه نیز در حال تحول است که علاوه بر انتقال آموزش ها به صورت مستقیم باید به دنبال راه حل بود و از مکانیسم های آن استفاده کنیم.
اولیا در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از روش های ابتکاری و کلاس های آموزشی و تغییر در نحوه آموزش دروس بهترین راه استفاده و گسترش نقش صنعت و دانشگاه است و از این طریق می توان به لحاظ تئوریک و نظری این کارآیی را افزایش دهیم.