علی بهرامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، بیان داشت: اجازه ندادن به دانشجویان برای حضور در سخنرانی رئیس جمهور، امنیتی کردن دانشگاه، بستن مسجد دانشگاه هنگام اذان، همه و همه از دولتی که پرچمدار آن یک حقوقدان است، بعید بود. این اتفاقات غیرقابل فراموشی است و دولت و شخص رئیس جمهور باید راجع به این اتفاقات پاسخگو باشد.
وی گفت: از سالن 1000 نفری دانشگاه تنها 50 صندلی اختصاص دادن به دانشجویان دور از انتظار بود؛ آن هم در دولتی که در شعارهای انتخاباتی اش به بسته بودن فضای دانشگاه ها نقد وارد می کرد؛ این در شرایطی بود که چند ساعت قبل از سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه، در حرکتی عجیب و بی سابقه همین سهمیه اندک هم از تشکل های دانشجویی گرفته شد و جالب اینجاست که سهمیه تشکل هایی حذف می شود که روز قبل نامه ای دلسوزانه و مودبانه به رئیس جمهور خودشان نوشته بودند.
مسئول بسیج دانشگاه ولایت افزود: در نامه ای که به رئیس جمهور نوشته شد هیچ مشکل حقوقی وجود نداشت و محتوای نامه درد دل افسران جنگ نرم بود. مسئولان امر حق چنین برخوردی با دانشجویان را نداشتند و باید در قبال این حرکت غیرقانونی پاسخگو باشند.
بهرامی تصریح کرد: در نامه چند نکته قابل توجه وجود داشت که مهمترین آن سوال در مورد قول امان نامه ای بود که به گروهک تروریستی داده شده بود و ابراز نارضایتی و نگرانی از حضور برخی افراد در استان سیستان و بلوچستان که به دنبال اختلاف امت اسلامی هستند تا بتوانند در این میان سوء استفاده کنند؛ نکته آخری هم که در آخر نامه ذکر شد، کشیدن خط قرمزی برای دولت بود و آن هم اینکه تا مادامی که از گفتمان امام، رهبری و انقلاب، پیروی کنند؛ دانشجویان حامی دولت خواهند بود؛ در غیر اینصورت همان می کنند که با افراد فتنه گر کردند.
وی بیان داشت: کجای این نکات مشکل حقوقی و قانونی دارد که با پاسخی غیرحقوقی و قانونی و عرفی مواجه می شوند. دولتمردان حواسشان را جمع کنند نباید نظام را برای تعصبات حزبی خود هزینه کنند. چنین برخوردی با قشر فرهیخته آن هم درست پس از قطعنامه پارلمان اروپا، بازی در زمین دشمن است. خواسته یا ناخواسته این حرکت ها تکمیل کننده پازل دشمن است و باید به شدت با آن برخورد کرد.
مسئول بسیج دانشگاه ولایت ایرانشهر افزود: از آقای حقوقدان درخواست دارم انقلابی صحبت کنند و موضع بگیرند نه دیپلماتیک؛ جناب آقای رئیس جمهور باید مواضع خود را در باره این اتفاقات مشخص کنند. نگذارند افراد فتنه گر تندرو وی را دور بزنند، روحانی منتخب مردم ایران است و باید به دنبال حقوق مردم ایران باشد نه راضی نگه داشتن این و آن.
بهرامی ادامه داد: افرادی همچون رضوی فقیه بزرگترین توهین ها را به نظام می کنند؛ اما از سوی دولت با سکوت مواجه می شود؛ آن وقت دانشجویان یک استان که فقط و فقط می خواهند گزارشی از وضعیت استانشان به وی بدهند با بدترین برخوردها مواجه میشوند. به جای اینکه در جلسه ای صمیمی به درد دل کسانی گوش دهند که در خیمه فرماندهی حضرت آقا هستند؛ آنها را از دیدار خود محروم می کنند و اجازه می دهند عده اندکی که دلشان به حال نظام نمیسوزد با آن ها هر رفتاری داشته باشند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان به عنوان نماینده دولت در استان باید پاسخگوی اتفاقات اخیر به قشر دانشگاهی و بخصوص دانشجویان باشد و حتی اگر نیاز شد از تمامی دانشجویان به خاطر بی احترامی که صورت گرفته است، معذرت خواهی کنند؛ چرا که این اولین باری نیست که رفتار نامناسبی از نمایندگان دولت در این استان دیده میشود. تکرار این رفتارها با افراد فرهیخته و علما باعث نگرانی های روزافزون در این استان است.
بهرامی در پایان خاطرنشان کرد: از رئیس جمهور هم خواستارم تا به پرسش هایی که در نامه تشکل ها به وی مطرح شده است، پاسخ دهد و برخوردهای لازم را با افرادی که به دور از عقیده و شعارهایشان به عنوان نماینده دولت عمل کرده اند، داشته باشد.