مهدی مرجانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، یکی از اهداف باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد را جذب و هدایت استعدادهای درخشان دانست و گفت: این نهاد در سال 1377 با هدف جلوگیری از فرار مغزها تاسیس شد.
وی افزود: این باشگاه داری 55 هزار عضو در 300 واحد دانشگاه آزاد در سراسر کشور است و تعداد 700 استعداد درخشان در آن در حال فعالیت هستند.
معاون پژوهشی باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد با بیا اینکه نیمی از دانشجویان این باشگاه دانشجویان دانشگاه های دولتی هستند، تصریح کرد: در برخی مواقع این نهاد در مورد صرف شهریه های دانشگاه آزاد برای پژوهشگران دانشگاه های دولتی مورد انتقاد قرار می گیرد.
مرجانی ادامه داد: ساختار، اساس و شاکله باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اعطای کمک های علمی، مالی و بنیادین برای ارتقا سطح علمی و تسریع بخشیدن به رشد افزون دانش در کشور است.
وی گردش چرخ های اقتصادی مملکت را در گرو پیشرفت دانش خواند و تصریح کرد: مراکز آموزش عالی با تقدیم کردن تولیدات و محصولات علمی که بنیان های کارآفرینی را تقویت می کند، میان نیروی انسانی و منابع موجود توازن ایجاد می کنند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: باشگاه به اعضای خود 400 فعالیت خدماتی ارائه می دهد که کارگاه های آموزشی، همایش ها، معرفی به بخش صنعتی و آموزش، تنها چند نمونه از چارت خدمات این نهاد است.
مرجانی با تاکید بر لزوم ارتباط میان صنعت و دانشگاه در مناطق بومی کشور گفت: دانشگاه آزاد علاوه بر افزایش کارآفرینی، تشکیل شرکت های دانش بنیان و تولید اختراعات باید به مدیریت بومی در استان ها توجه داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید بسترهای لازم برای افزایش شرکت های دانش بنیان محیا شود، گفت: توسعه کارآفرینی، توجه به سرمایه های انسانی، ارتقا نظام نوآور، تقویت عوامل تولید و نیروی کار، ایجاد بسترهای رقابتی، ارتقای آموزش و مدیریت الگوهای آموزشی از ملزومات مورد وفاق در باشگاه پژوهشگران جوان است./125الف2/